Jake Paul i förhandling med MMA-organisationen: “Han är en äkta atlet”

✔ MMA-chefen klargör: Stöder INTE allt som Jake Paul gör ✔ VIDEO: Jake Paul visar upp sina sparkar!

YouTube-boxaren Jake Paul är i tidiga förhandlingar med MMA-organisationen PFL, det kan organisationens chef Peter Murray bekräfta.

Det var i förra veckan som Sports Business Journal rapporterade om att Paul och hans team pratar med PFL. “The Problem Child” Paul har kommit att bli en stor snackis i kampsportsvärlden efter att han påbörjade sin boxningskarriär i början av 2020.

Under 2020-2021 har Paul kommit att besegra fem motståndare, inklusive två KO-vinster mot forna MMA-mästaren Ben Askren och den före detta UFC-mästaren Tyron Woodley. Paul har sagt att han är intresserad av att testa på MMA i framtiden och visade nyligen upp när han tränar sparkar.

Nu bekräftar PFL-chefen Murray till MMA Junkie att de förhandlar med Paul .

 – Lyssna nu, om någon betydande idrottare överväger och vill tävla i MMA så kommer naturligtvis PFL vara med i samtalet, sade Murray. Vad PFL handlar om är att erbjuda fighters möjligheter och fans tillgång till fantastiska evenemang. Jake har verkligen fått en stor global skara av följare. Han har en stark synvinkel. Han är en äkta atlet och har etablerat sig inom boxning. Och om han tittar på MMA som nästa möjlighet, kanske parallellt med boxning, så kommer vi naturligtvis att ha en konversation.

PFL kommer att börjat köra PPV-galor under året och ser säkerligen Pauls stora följarskara som något intressant. PFL-chefen säger dock att han inte håller med om allt Jake Paul sagt eller gjort, men att de håller dörren öppen för YouTube-boxaren.

 – Detta betyder inte att PFL stöder hans detaljerade manifest, fortsatte Murray. Det handlar inte om det. Vad vi gör är att erbjuda möjligheter för fighters och fantastiska evenemang för fans. Enkelt.

 Missa inte: Dana White bekräftar nästa titelmatch för UFC-mästaren Kamaru Usman!


Speltips inför UFC Vegas 46: Kattar vs Chikadze

I helgen är det äntligen dags för UFC att återvända då de på nytt intar UFC Apex i Las Vegas!

I huvudmatchen får vi se de lovande talangerna Calvin Kattar och Giga Chikadze ryka ihop. Det är Kattars första match sedan hans tuffa förlust mot den forna UFC-mästaren Max Holloway.

Kattar hade dessförinnan två imponerande vinster mot UFC-veteranen Jeremy Stephens och Dan Ige. Chikadze har i sin tur en vinstsvit på nio raka och tre raka avslut mot bland annat Cub Swanson och Edson Barboza.

MMAnytts samarbetspartner Bet365 har självklart oddsen du behöver för att sätta guldkant på årets första UFC-gala. Ta en närmare titt på oddsen i huvudmatchen och berätta för oss vem du tror kommer att vinna!

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Jake PaulSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...