VIDEO: Jake Paul i konfrontation bakom kulisserna – Är detta hans nästa motståndare?

✔ Konfronteras av boxaren efter matchen! ✔ "Sluta gömma dig, ta matchen!"

I helgen avgjordes den mycket uppmärksammade boxningsmatchen mellan internetkändisen Jake Paul och den forne UFC-mästaren i weltervikt Tyron “The Chosen One” Woodley.

Paul gick in i mötet som obesegrad och när kvällen var över utökade han sin segersvit till fyra proffsboxningsmatcher i rad. Matchen gick alla ronderna ut och Paul tog hem segern via ett delat domslut. Varken Paul eller Woodley höll med om domslutet, dock av olika anledningar. Paul ansåg att han borde tilldelats vinsten via ett enhälligt domslut. Medan Woodley ansåg att han gjort tillräckligt för att ha plockat hem segern.

I intervjun efter matchen var Woodley rejält upprörd över resultatet och utmanade Paul till ett returmöte. Först såg det ut som att utmaningen inte skulle leda någonstans men efter att de kommit överens på nytt om ett vad gällande tatueringen tog de varandra i hand. Dock har “The Chosen One” ännu inte tatuerat sig och kommer invänta kontraktet innan han går igenom med vadet.

Det finns därför en stor chans att ett returmöte inte blir av då hajpen bakom det hela försvann när Woodley valde att trotsa deras överenskommelse. Även Woodleys prestation under matchen hjälper honom inte och han har kritiserats av både MMA- och boxningsvärlden samt fans runt om i världen.


HETAST JUST NU


Jake Paul konfronteras av Tommy Fury!

Bakom kulisserna efter matchen konfronterades Paul av boxaren Tommy “TNT” Fury som tävlat på samma matchkort. Han besegrade Anthony Taylor via enhälligt domslut med siffrorna (40-36, 40-36, 40-36).

De ställdes ansikte mot ansikte och utbytte några ord med varandra. Därefter utbröt ett tumult och de två separerades. Innan Paul helt försvunnit ur Furys syn skrek han flera gånger åt honom att acceptera matchen.

 

Vill du se Paul vs. Fury härnäst?

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Jake PaulNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...