Jake Paul imiterar och hånar Conor McGregor och Nate Diaz i ny video

✔ YouTube:aren fortsätter gäcka stjärnorna - trots inbokad match!

YouTube-profilen och boxaren Jake Paul har gjort sig ett namn för sina videoklipp och den senaste tiden har han satt sikte på UFC-stjärnorna Conor McGregor, Nate Diaz, Michael Bisping och Dana White.

Efter att först ha utmanat och hånat “The Notorious” McGregor så ska lotten tillslut ha fallit på den före detta Bellator- och ONE Championship-mästaren Ben “Funky” Askren.

Trots att Jake fått som han vill så fortsätter han att gäcka MMA-profilerna. I sin senaste video så imiterar han bland annat Bellator-fighter Dillon Danis samt McGregor och Diaz.


Relaterat


Boxning: Jake Paul vs Ben Askren

Den 28 mars ska Jake Paul ta sig an “Funky” Askren i en boxningsmatch. Sedan tidigare står det även klart att hans äldre bror Logan Paul kommer att möta boxningslegendaren Floyd Mayweather Jr. den 20 februari.

Trots att de båda bröderna Paul har mindre än fem matcher gemensamt så har de med hjälp av sociala medier lyckats landa oerhört lukrativa matcher.

Jake har just nu ett samlat matchfacit på 2-0. Han var senast i ringen då han knockade den före detta NBA-spelaren Nate Robinson under Mike Tyson-galan. Logan har ett matchfacit på 0-1 då förlorade sin enda professionella match mot YouTube:aren KSI i november 2019.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...