Jake Paul investerar i UFC-ägarna Endeavor – Avslöjar sin stora plan!

✔ YouTube-boxaren investerar pengar för att kunna förändra företaget inifrån ✔ "Revolutionera branschen!"

YouTube-boxaren Jake Paul och UFC-chefen Dana White har varit i en fortlöpande konflikt under närapå ett år.

Boxning - WBC ‘Interim’ Super Middleweight title | 12 rounds | Phoenix, Arizona

David Benavidez - 1.05
David Lemieux - 8.50
Bet365

Paul kritiserar bland annat UFC för alldeles för låga ersättningar till sina fighters. Efter några hetsiga ordväxlingar så erbjöd YouTube-stjärnan att tävla i UFC ifall White gick med på att bland annat höja minimilönen och erbjuda sjukvård till sina atleter.

White är dock inte intresserad av att arbeta med Paul och gav honom ett hetleverat svar tillbaka samtidigt som han fortsatte att anklaga YouTube-boxaren för att vara dopad.

Istället för att begrava yxan väljer nu Paul en ny strategi för att göra de förändringar som han vill se i UFC. Igår avslöjade Paul att han har investerat pengar i Endeavor, moderbolaget till UFC. Han säger att anledningen är att kunna förändra UFC inifrån och få till sina hjärtefrågor.

 – Jag har investerat i [Endeavor]-aktier (UFC) tillsammans med min partner Geoffrey Woo för att fokusera på UFC:s ESG-standard (Environmental, Social and Governance) för fighters. Vi tror att [Endeavor] kan driva upp ett långsiktigt ekonomiskt värde genom att öka UFC-fighters löner och ge dem hälsovård.


HETAST JUST NU


Det här planerar Jake Paul att göra i UFC

I juli 2016 stod det klart att Endeavor (då känt som WME–IMG) köpt upp UFC för 4 miljarder dollar, ca 37 miljarder kronor.

Eftersom Endeavor är ett börsnoterat företag så kan Paul och hans affärspartners investera och bli aktieägare, något som ger dem möjlighet att bland annat ta del av aktieägar-möten.

I sin tur kan detta leda till att de kan påverka hur Endeavor sköter dotterbolag som UFC. Pauls affärspartner Geoffrey Woo gick in i detalj vad de planerade att göra framöver.

 – Min partner Jake har gått i bräschen för att förändra kampsportens verksamhet genom att inte bara prata om det, utan också göra det: fighter-löner, sjukvård och kampen för kvinnlig sport. Idag är vårt nästa steg i vår vision att revolutionera branschen.

– Vi tror att det bästa sättet att påskynda denna oundvikliga revolution är att leda den inifrån UFC som delägare och investerare. Vi kommer att använda vår investering för att samla fans, idrottare, andra aktieägare och ledning för att göra det rätta.

Det är ännu oklart exakt hur mycket pengar Paul har investerat eller om han verkligen kommer att kunna få det inflytande att kunna förändra UFC och höja lönerna för organisationens fighters.

Varken UFC-chefen eller någon representant för Endeavor har kommenterat Pauls inlägg.


Missa inte: Forna UFC- och Bellator-fightern knivhuggen till döds i Brasilien!


Speltips inför Bellator 273!

I helgen är det dags för Bellator att bjuda på en stjärnspäckad gala där bland annat tungviktsbältet kommer att stå på spel.

Tungviktsmästaren Ryan Bader försvarar sin titel mot interimmästaren Valentin Moldavsky i huvudmatchen. I den delade huvudmatchen kommer vi se den före detta UFC-mästaren Benson Henderson ta sig an Islam Mamedov. Henderson har just nu tre raka förluster men kommer att få det tufft mot Mamedov som inte förlorat sedan 2009.

MMAnytts samarbetspartner Bet365 har självklart oddsen du behöver för att sätta guldkant på helgens Bellator 273: Bader vs Moldavsky. Ta en närmare titt på oddsen i huvudmatchen och berätta för oss vem du tror kommer att vinna!

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

UFC Fight Night: Holm vs. Vieira

Holly Holm - 1.44
Ketlen Vieira - 2.87
Bethard

Helgen bjuder på UFC Vegas 55 och boxning!

Holly Holm är storfavoriten inför helgens spännande drabbning med topprankade Ketlen Vieira  1.41 i odds kontra Vieiras 2.90. Lyckas brasilianskan skrälla i helgen blir det alltså en stor utbetalning för hennes fans!

Tar vi en titt på boxningsvärlden blir det minst lika grymma odds när obesegrade David Benavidez möter underdog David Lemieux. Den erfarne Lemieux ges inte en stor chans att vinna, åtminstone om man tittar på oddsen: 9.05 jämfört med 1.06 för vassa Benavidez.

Vilka ryggar du inför helgens stora matcher?

18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se

Bet365

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som bor i Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...