Jake Pauls motståndare släpper video från deras sparring efter inställda matchen!

✔ "Jag sa ju att jag hade stödhjulen på!" ✔ Se videon här!

YouTube-profilen och proffsboxaren Jake Paul var inplanerad att ta sig an Hasim Rahman Jr. den 6 augusti i Madison Square Garden i New York. Men på grund av problem med vikten för Rahman Jr. ställdes mötet in. Rahman Jr. var ersättare för Tommy Fury som var den som först var inplanerad att möta Paul på den uppmärksammade boxningsgalan. Men även denna match ställdes in då Fury råkat ut för problem med sitt visum och det var efter det som Rahman Jr. hoppade in som ersättare.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Inför matchen mellan Paul och Rahman Jr. hölls en presskonferens där de två atleterna tjafsade med varandra och de båda menade på att de fått de bättre ut av den andra när de sparrades. Paul hade inför presskonferensen släppt ut en highlight-video där man kunde se honom sparra med Rahman Jr. Nu har Rahman Jr. själv släppt ut en video efter att han vid flera tillfällen bett Paul att visa sparringmaterialet mot honom utan någon typ av redigering.

– Denna grabb visar endast vad det är han vill att andra ska se, men han “spöade mig” under vår sparring, skrev Rahman Jr. Jag sa ju att jag hade stödhjulen på mot denna fåne.

– Så fort Paul fick chansen att ställa in och springa iväg så tog han den. Nu vill han möta KSI istället. Han ville aldrig möta mig till att börja med!

Hela galan för Paul vs. Rahman Jr. ställdes in efter att nyheterna kom ut att Rahman Jr. inte skulle klara villkoren för den vikt han var tvungen att väga in på. Nu återstår det att se vem Paul kommer ta sig an härnäst.

 

Vem vill du se Jake Paul möta i hans nästa boxningsmatch?


HETAST JUST NU


Missa inte: UFC Vegas 59: Santos vs Hill – Fullständiga resultat och bonusar!

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Jake PaulSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara