Jake Paul nekar Tyron Woodley en returmatch: “Han sumpade det”

✔ "Var är tatueringen?" ✔ Pauls nästa motståndare kan vara klar

Hur mycket den forne UFC-mästaren Tyron Woodley än söker det ser det inte ut som att han kommer få en returmatch mot YouTubestjärnan och boxaren Jake Paul.

Paul besegrade Woodley via delat domslut förra månaden i en stor match som sågs av miljontals fans. Många inom kampsportsvärlden var kritiska mot Woodley då han var oerhört passiv och skotträdd i matchen – även när han hade skakat Paul.

Sedan dess har Woodley krävt en returmatch, men han har hittills inte uppfyllt sin del av tatueringsvadet som slogs inför mötet – därav avstår Paul från ett återseende.

– Jag sa typ: “Var är tatueringen?” Nu säger han att jag måste skriva på kontraktet för att han ska skaffa tatueringen, sade Paul i ett medverkande på Full Send Podcast. Tatueringsvadet gjordes inför matchen. Det var att förloraren skulle skaffa tatueringen. Så nu försöker han ändra det at tatueringen gäller en returmatch. Det är inte logiskt [att möta honom igen]. Om han hade skaffat tatueringen och klippet blir viralt och alla säger: “Jake gör det!” Då hade jag typ sagt: “Jag måste liksom göra det.” Men han sumpade det.

 HETAST JUST NU


Tommy Fury nästa?

Paul har redan en motståndare i sikte för sin nästa match: Tommy Fury – bror till boxningsstjärnan Tyson Fury.

Herrarna hamnade i en konfrontation kort efter Pauls seger mot Woodley och YouTubestjärnan

– Jag tror Tommy Fury är på toppen av listan [av potentiella motståndare], sade Paul. Han har skills, han är obesegrad, han är [Tyson Furys bror] och han är en riktig boxare. Plus så har han typ fyra miljoner följande på Instagram.

 

Kommer en returmatch mellan Jake Paul och Tyron Woodley någonsin ske?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Jake PaulSenaste NyttTyron Woodley

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...