Jake Paul och Dana White-bråket eskalerar med personliga attacker!

✔ Paul med brutal video: "Du är bara en svartsjuk, ful jävel" ✔ "Du har blivit ertappad med kokain och horor varannan vecka"

Det dåliga stämningen mellan UFC-chefen Dana White och YouTube-boxaren Jake Paul fortsätter att trappas upp!

24-åriga Paul gav ett brutalt svar på till UFC-chefen efter att de båda utbytt otrevligheter under helgen. Bråket har pågått under närmare ett år men tog nya höjder när White gav Paul en något udda utmaning efter att vid upprepade tillfällen blivit kallad för kokain-missbrukare.

White sade att han skulle gå med på att testas för kokain om Paul gick med på att testas för steroider. UFC-chefen misstänker nämligen att YouTube-stjärnan har varit dopad under sin boxningskarriär där han i sin senaste match knockade den före detta UFC-mästaren Tyron Woodley.

Jake Paul kontrade med ett erbjudande om att pensionera sig från boxning och tävla i UFC om White gick med på en rad av krav. Bland annat kritiserade Paul MMA-organisationen för låga löner och brist på sjukvård. White gav ett minst sagt passionerat svar via video och hånade YouTube-stjärnan för hans låga PPV-försäljning och entourage.

Paul svarade White med en egen video där han adresserade UFC-chefens “pinsamma” svar. YouTube-stjärnan sparade inte på krutet då han kom med flertalet personliga attacker.

 – Du har blivit ertappad med kokain och horor varannan vecka, sade Paul. Och man tror att med alla pengar du har—typ miljardär eller nån sån skit—att du skulle skaffa lite jävla Botox. För din panna ser ut som en jävla GPS Google Map.


RELATERAT


Jake Paul med brutalt svar till UFC-chefen

 – För att göra en lång historia kort, sade Paul på sin Instagram. Du tar inte upp något av det jag sa. Jag antog din utmaning. Jag sa att jag skulle tävla i MMA. Jag sa att jag skulle dra mig tillbaka från boxningen och du undvek all den där skiten. Det visar att du är inmålad i ett hörn. Du är en hund i ett hörn som försöker kämpa för att rädda hela sitt företag och den pinsamheten som jag har utsatt dig för. Alla ser det och vad du inte kan acceptera eller älska eller uppskatta är att jag försöker förändra sporten för alltid. Du är en av de mest själviska, kapitalistiska jävlarna som jag någonsin sett.

– Alla andra behöver dig, Dana. Jag är den enda personen som inte behöver dig och jag bryr mig inte ett skit om dig. Men alla dessa människor, alla dina fighters, allihopa… De kan inte säga ett skit, för du kommer att sätta dem på bänken. Du har träffat din skapare. Jag tänker inte sluta. Mina damer och herrar, välkomna till showen.

– Sammanfattningsvis, fortsatte Paul. Dana, du kommer inte att ge hälsovård till dina fighters eftersom du inte bryr dig om dem och du är för mycket av en girig bitch för att betala dina lägst (tjänande) fighter mer än 12 000 dollar för att de ska riskera sina liv. Det är vad en vaktmästare tjänar. Du måste betala dem 50 000 dollar, Dana. Sluta undvika mina poänger.

Paul fortsatte sedan med att kritisera Whites uttalanden om att han inte säljer ut sina matcher. YouTube-boxaren har bland annat utmanat några av UFC:s största stjärnor i Jorge Masvidal, Nate Diaz och Conor McGregor. Det är ett drag som White säger talar för att han själv inte kan sälja och behöver hjälp av UFC-stjärnorna.

Det rapporterades att Pauls senaste match mot Woodley genererade bottensiffror medan fighters som Masvidal multiplicerar summorna flera gånger om. Paul säger dock att namn som Masvidal inte ens kan jämföras med hans mamma.

 – Du säger att Masvidal är en pay-per-view-superstjärna? Låt oss gå till hans senaste Instagram-inlägg. 5 000 likes eller 10 000 likes eller någon sådan skit? Inser du att min mamma Pam får fler likes än dina pay-per-view-superstjärnor?

– Du är bara en svartsjuk, ful jävel. Du vet inte vad sann lycka är. Du är definitionen av en olycklig jävla miljardär som trodde att pengar skulle göra deras liv bättre. Jag tycker synd om dig.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Dana WhiteJake PaulSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...