Jake Paul och Tyron Woodley i en hetsig sista staredown inför matchen!

✔ Kaotiska scener efter att Paul försökt knycka Woodleys keps! ✔ Se videon här!

I natt är det dags för boxningsgalan där Tyron “The Chosen One” Woodley möter den obesegrade YouTube-stjärnan Jake Paul i en uppmärksammad boxningsmatch.

“The Chosen One” är ute efter att ta revansch för sin träningskamrat Ben Askren som blev avslutad av Paul via TKO i den första ronden när de möttes i april detta år. Askren är visserligen inte känd för sin boxning men inför deras match var det många som hade honom som favorit på grund av hans långa och framgångsrika bakgrund inom MMA.

Woodley har även han en lyckad MMA-karriär bakom sig och har varit UFC:s mästare inom welterviktsdivisionen. Likt Askren har Woodley kunnat dominera sina motståndare på mattan men det som skiljer dem åt är att Woodley har även flera spektakulära knockoutvinster bakom sig och är en mycket farlig fighter när det kommer till det stående.

Woodley och UFC gick skilda vägar med varandra efter hans senaste förlust mot Vicente Luque i mars detta år. Det blev hans fjärde förlust i rad där de två senaste kommer via avslut. Innan nederlaget mot Luque tog han sig an den kontroversiella fightern Colby Covington och blev avslutad i den femte ronden efter att han blivit dominerad den större delen av matchen.


HETAST JUST NU


Det hettade till rejält i staredownen mellan Jake Paul och Tyron Woodley

Det har varit mycket fram och tillbaka på sociala medier mellan Paul och Woodley inför mötet. Inte nog med det så har dem även ställt till med kaotiska scener den sista veckan. Bland annat när de möttes under presskonferenser och i intervjuer inför matchen.

Nu har de ställts ansikte mot ansikte med varandra för den sista gången innan de möter varandra i boxningsringen. Och det uppstod återigen ett tumult efter att Paul försökt knycka Woodleys keps.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av SHOWTIME Boxing (@showtimeboxing)

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Jake PaulNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...