Jake Paul sågar Conor McGregor och Dustin Poirier: “Luffare!”

✔ "Sämsta streamen någonsin, Dana White!"

Conor McGregor fick utstå en tung förlust i helgen – något som Youtubestjärnan och boxaren Jake Paul inte tänker låta honom glömma.

Efter ett års frånvaro återvände den irländske stjärnan McGregor för att ta sig an Dustin Poirier i en returmatch under UFC 257. Inför huvudmatchen var Poirier en tydlig underdog och oddsen talade för att irländaren skulle vinna det andra mötet precis som han gjorde i den första matchen under UFC 178 år 2014.

McGregor inledde matchen starkt men Poirier använde sig av ett flertal bensparkar för att skada och begränsa irländarens rörelse. Kronan på verket blev en vild slagkombination halvvägs genom den andra ronden som knockade McGregor.

Paul har ivrigt jagat en match mot McGregor sedan han radade upp sin andra raka vinst som boxare i december 2020. Youtubestjärnan har använt sig av attacker både via sociala medier men även fysiska sådana mot McGregors team för att egga igång den forne UFC-mästaren.


RELATERAT


Jake Paul hånar Conor McGregor

Efter McGregors tuffa förlust mot Poirier var Paul snabb med att reagera. Han släppte först en video på sociala medier men skickade sedan ett mer utförligt meddelande till irländaren, där han även hånade UFCs vd Dana White för kvalitén på organisationens stream.

Han kallade också helgens stora vinnare Poirier för “en luffare”.

– Conor McGregor blev precis tokknockad, sade Paul i videon. Sämsta streamen någonsin, Dana White. Sämsta streamen någonsin, vi vill ha pengarna tillbaka! Conor McGregor, du fick fem miljoner dollar för att möta en luffare, och blev knockad av den luffaren!

– Alla memes är virala på twitter just nu, fortsatte Paul. Detta är så kul. Du gjorde en Nate Robinson! Conor, mannen, du fick fem miljoner för att möta en luffare. Du borde ha tagit Jake Paul-matchen för 50 miljoner dollar. Nu har jag 10,000 dollar i kontanter. Gamla goda kontanter. Eller så ger jag dig en tredjedel av en bitcoin, det är upp till dig. Det är upp till dig Conor McGregor. God morgon, hoppas du vaknat!

Se videon nedan!

Kategorier
Conor McGregorJake PaulSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara