Jake Paul sågar Conor McGregor och Dustin Poirier: “Luffare!”

✔ "Sämsta streamen någonsin, Dana White!"

Conor McGregor fick utstå en tung förlust i helgen – något som Youtubestjärnan och boxaren Jake Paul inte tänker låta honom glömma.

Efter ett års frånvaro återvände den irländske stjärnan McGregor för att ta sig an Dustin Poirier i en returmatch under UFC 257. Inför huvudmatchen var Poirier en tydlig underdog och oddsen talade för att irländaren skulle vinna det andra mötet precis som han gjorde i den första matchen under UFC 178 år 2014.

McGregor inledde matchen starkt men Poirier använde sig av ett flertal bensparkar för att skada och begränsa irländarens rörelse. Kronan på verket blev en vild slagkombination halvvägs genom den andra ronden som knockade McGregor.

Paul har ivrigt jagat en match mot McGregor sedan han radade upp sin andra raka vinst som boxare i december 2020. Youtubestjärnan har använt sig av attacker både via sociala medier men även fysiska sådana mot McGregors team för att egga igång den forne UFC-mästaren.


RELATERAT


Jake Paul hånar Conor McGregor

Efter McGregors tuffa förlust mot Poirier var Paul snabb med att reagera. Han släppte först en video på sociala medier men skickade sedan ett mer utförligt meddelande till irländaren, där han även hånade UFCs vd Dana White för kvalitén på organisationens stream.

Han kallade också helgens stora vinnare Poirier för “en luffare”.

– Conor McGregor blev precis tokknockad, sade Paul i videon. Sämsta streamen någonsin, Dana White. Sämsta streamen någonsin, vi vill ha pengarna tillbaka! Conor McGregor, du fick fem miljoner dollar för att möta en luffare, och blev knockad av den luffaren!

– Alla memes är virala på twitter just nu, fortsatte Paul. Detta är så kul. Du gjorde en Nate Robinson! Conor, mannen, du fick fem miljoner för att möta en luffare. Du borde ha tagit Jake Paul-matchen för 50 miljoner dollar. Nu har jag 10,000 dollar i kontanter. Gamla goda kontanter. Eller så ger jag dig en tredjedel av en bitcoin, det är upp till dig. Det är upp till dig Conor McGregor. God morgon, hoppas du vaknat!

Se videon nedan!

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Conor McGregorJake PaulSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...