Jake Paul släpper ny dissvideo: härmar Khabib – hånar Conor McGregor!

✔ YouTube-stjärnan fortsätter håna MMA-stjärnorna

Kampsport är fullt av starka personligheter som gillar att ta använda sin plattform för att sprida goda budskap och inspirera sina fans.

Sedan finns det fighters som YouTubestjärnan och boxaren Jake Paul som gör sig ett namn genom att håna och driva med stora MMA-stjärnor som Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov, Nate Diaz och UFC-chefen Dana White.

Paul har valt rollen som kampsportsvärldens “bad boy” och har flera gånger gett sig på McGregor och Diaz. Nu har han även valt att sikta in sig på Khabib i sin senaste dissvideo.

– Det är så det går när man sparras med små barn, jag sparras med björnar, säger Paul i videon med en dålig rysk brytning.

I vanlig ordning var Pauls imitationer genomförda på ett förlöjligande sätt och går hand i hand med hans antagonistiska stil. Se videon nedan!


RELATERAT: 


Från YouTube till boxningsringen

Jake Paul och hans bror Logan Paul är ökända för bland annat sina kontroversiella YouTubevideor. Bägge har nu sadlat om till boxning, där Jake Paul hittills haft mest framgång med två vinster via knockout.

Först besegrade han YouTube-rivalen AnEnsonGib och sedan den forne NBA-stjärnan Nate Robinson. Jake Paul har nu bokats för en boxningsmatch mot den forne Bellator- och ONE Championship-mästaren Ben Askren den 17 april.

Bokningen var något överraskande då Askren, trots sina meriter i MMA, knappast är känd för sin striking. Tvärtom har alla hans framgångar inom MMA säkrats på grund hans starka brottning. Vad gäller färdigheter på fötterna sågs han av många som den sämsta strikern i UFC när han tävlade för organisationen.

Jake Paul har utmanat McGregor ett flertal gånger. Efter att McGregor blev knockad av Dustin Poirier på UFC 257 blev han brutalt hånad av Paul i flera videor.


Jake Paul imiterar Khabib och hånar MMA-stjärnorna


 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara