Jake Paul slår vad med UFC-chefen – Satsar mångmiljonbelopp!

✔ YouTube-stjärnan fortsätter håna Dana White: "Sluta vara en bitch" ✔ Boxningsmatchen Paul vs Silva är officiell - Då möts de!

YouTube-boxaren Jake Paul känner sig väldigt självsäker inför sin kommande boxningsmatch, så pass mycket att han är villig att satsa mångmiljonbelopp i en vadslagning med UFC-chefen!

Fotbollsmatch - UEFA - 25 sep 20:45

Danmark - Frankrike
3.35 - 2.15
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Paul (5-0 boxning) är inbokad för att ta sig an den forne UFC-mästaren och legendaren Anderson Silva (3-1 boxning) den 29 oktober. Den 25-åriga YouTube-stjärnan kommer att äntra boxningsringen med ett obesegrat matchfacit där han under sina tre senaste match besegrat forna UFC-mästaren Tyron Woodley (två gånger) och forne MMA-mästaren Ben Askren.

“The Problem Child” Paul kommer att möta “The Spider” Silva i en boxningsmatch på åtta ronder som kommer att ha en viktgräns på 187 lbs (ca. 84.82 kg). Boxningsmatchen kommer att agera huvudmatchen på en PPV-gala som går av stapeln i Phoenix, USA.

47-åriga Silva är vida ansedd som en av MMA-världens bästa fighters. Den brasilianska ex-mästaren är känd för sin striking och anses vara Pauls tuffaste motståndare hittills. Många, inklusive UFC-chefen Dana White, trodde aldrig att Paul skulle ta matchen. Nu när mötet är officiellt vill 25-åringen höja insatserna REJÄLT!

– Ingen trodde att jag skulle ta den här matchen – inte ens Dana White, sade Jake Paul under presskonferensen inför Paul vs. Silva. Han trodde inte att jag skulle ta den här matchen. Dana, jag vet att du tittar, bror. Du är fortfarande skyldig mig en miljon dollar som du satsade mot mig (när jag mötte) Ben Askren.

– Jag vill att du kommer ut ur din gömma, slutar vara en bitch och göra en vadslagning mot mig och Anderson, och faktiskt betala den här gången, för du trodde inte att jag skulle ta den här matchen. Så, låt oss slå vad. Låt oss satsa en miljon, två miljoner eller fem miljoner på denna. Men jag slår vad om att du inte kommer att göra det Dana, för du är en bitch.

Det är inte första gången som Paul höjer insatsen inför en av sina matcher. Paul kom överens med Woodley inför deras första match om att förloraren skulle tatuera in vinnarens namn efter matchen, något som Woodley kom att göra. Frågan är om White är villig att acceptera vadslagningen?

Oavsett vilket så säger Paul att han är väl medveten om att Silva är hans största utmaning och att han respekterar “The Spider”.

– Detta är stunden, sade Jake Paul. Det här är ögonblicket där allt står på spel. Jag vet att jag har en person som nyligen besegrade en före detta världsmästare i boxning framför mig. Jag underskattar inte honom över huvud taget. Han är en av de främsta genom tiderna inom striking, han är en av de främsta genom tiderna inom MMA.

Vem tror du vinner boxningsmatchen?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

HETAST JUST NU

 

Danmark vs Frankrike

 

3.35 – 2.15

 

25 September | 20:45 | UEFA Nations League


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Jake PaulSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Redaktionstipset – BELLATOR

Sept. 23: BELLATOR

BELLATORODDSSPELBOLAG
Melvin Manhoef6.75
Karl Albrektson via KO2.00
Benson Henderson1.52
Mads Burnell1.24
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. [comeontracker]
Omröstning

Vem vill du se Khamzat Chimaev möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...