Uppgifter: Jake Paul tar längre paus – fokuserar på kvinnlig supermatch

✔ Vill hjälpa vännen med pensionen – genom sitt managementbolag!

Sedan knockouten mot Tyron Woodley tidigare i december har Jake Paul utmanat flertalet fighters, varav de flesta inte har kontraktuell möjlighet att tävla mot honom i buren. Exempel inkluderar UFC-stjärnor såsom Nate Diaz, Jorge Masvidal och Conor McGregor.

Ett särskilt namn som kommit att bli aktuellt är boxaren Cesar Chavez Jr, son till den legendariska mexikanska boxaren Julio Cesar Chavez.

Trots de många utmaningarna som Jake slängt ifrån sig på social media och i intervjuer verkar det inte som att fans kommer se honom i ringen igen någon gång snart. Enligt Mirror kommer kändisboxaren nämligen ta ett sju månaders långt avbrott från sporten, för att kunna unna sig en semester efter den imponerande aktiviteten på senare tid – fyra matcher de senaste 13 månaderna.

Jake vill dessutom ta tillfället att under tiden promota en supermatch i boxning mellan lättviktsmästaren Katie Taylor och Amanda Serrano, fjäderviktsmästaren i WBC, WBO och IBO.

Serrano signerade sig till managementbolaget Jake Paul’s Most Valuable Promotions tidigare i år och har även tävlat i den delade huvudmatchen på Jakes två senaste galor. I ett nytt avsnitt av brodern Logan Pauls podcast, Impaulsive, förklarade Jake varför han vill promota Serranos match.

–Hon förtjänar att kunna pensionera sig från boxning och inte behöva arbeta igen, sade Paul om Serrano. Det har inte varit fallet med kvinnlig boxning, de har varit underbetalda och utnyttjade.

– Det är fantastiskt för mig att kunna hjälpa henne och hon är en otrolig person.

Serrano har 33 år på nacken, med endast en förlust på matchfacitet, och hela 42 vinster.

Motståndaren Taylor är något mindre erfaren, men hitintills obesegrad i ringen. Taylor har dessutom vunnit olympiskt guld 2012. I dagsläget verkar det som att matchen mellan dem kan inträffa i april eller maj 2022, eventuellt i Madison Square Garden.

Tillsvidare kommer Jake förmodligen fortsätta håna potentiella motståndare på social media. YouTubern kan eventuellt vara redo för ännu en boxningsmatch i den senare halvan av 2022, men inte tidigare än så.

Vem vill du se Jake Paul möta efter semestern?

 


HETAST JUST NU


📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Jake PaulSenaste Nytt

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...