YouTube-stjärnan utmanar Conor McGregor – med hånfull video om hans fru!

✔ Över 420 miljoner kronor på spel! ✔ Går Jake Paul över gränsen?

YouTube-stjärnan Jake Paul utmanar Conor McGregor med ett personligt påhopp där han bland annat hånar irländarens fru.

Den virala videon är det senaste upptåget för att få “The Notorious” McGregor att acceptera en boxningsmatch. Den här gången tar dock Paul det hela till en ny nivå och slänger in en check på $50 miljoner, över 420 miljoner kronor.

LÄS OCKSÅ: Nate Diaz försvarar Conor McGregor – Efter hånet från Jake Paul

Trots den stora summan som nu ligger på bordet så kommer det nog bli Pauls personliga påhopp som kommer ta allt fokus. Iklädd den irländska flaggan så tog det inte lång tid innan Paul gjorde det hela väldigt personligt.

 –  Vad händer, din irländska fitta, sa Paul medan han rökte en cigarr. God morgon, Conor McGregor. Jag vet att du förmodligen slår ner gamla snubbar i en bar just nu eller så kanske du sitter och runkar för att du är trött på att ligga med din fru. Jag menar, hon är en fyra, Conor. Du kan göra mycket bättre än så. Men glad måndag på dig!

– Mitt team skickade dig ett erbjudande på 50 miljoner dollar i morse – ett 50 miljoner dollar-kontrakt med bevis. Det är det största erbjudandet du någonsin har fått, men du är fortfarande rädd för att slåss mot mig Conor.

– Du undviker mig för att du inte vill förlora för en jävla YouTuber. Ditt matchfacit som boxare är 0-1. Mitt matchfacit är 2-0.


Relaterat

Jake Paul utmanar McGregor – hånar Dana White

Paul delade ut ett antal kängor under sin korta videor. Han gav sig bland annat på Dustin Poirier och sa att han hade mindre följare än hans hund, vilket inte stämmer.

Han fortsatte sedan med UFC-chefen Dana White och kallade honom bland annat för en skallig jävel som är rädd.

– Dana White, du är också jävligt ful och jävligt skallig jävel, fortsatte Paul. Du sa att det inte fanns någon chans att denna match inträffar, men det finns däremot ingen chans att du får ligga.

– Conor, du är rädd. Dana, du är rädd. Skriv under det jävla kontraktet era idioter. Jesus jävla Kristus. Irländska jävlar. Dra åt helvete med er!

McGregor är inbokad att ta sig an Poirier den 23 januari. Det blir McGregors första match på över ett år.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...