Jake Paul vill inte ha dopningskontroll – inför matchen mot Tommy Fury!

✔ Fury-pappan talar ut om det som döljer sig i kontraktet – anklagar Jake!

Inför matchen mot Tommy Fury har kändisboxaren och YouTubern Jake Paul vägrat att genomgå en dopningskontroll. Detta enligt Tommys far, som delat insikt i det som pågått bakom kulisserna allteftersom matchen börjat närma sig.

Jake har en match inbokad mot Tommy, som är Tyson Furys halvbror, den 18:e december. Matchen kommer att äga rum i Florida. I dagsläget är bägge boxare obesegrade.

Det är dock mycket som står på spel även utöver deras fläckfria matchfacit, till följd av en vadslagning som paret gått med på.

Om Tommy vinner får han en ytterligare ca 4.5 miljoner kronor utöver baslönen på 9 miljoner kronor. Förlorar han måste han dock ändra sitt lagliga namn till “Tommy Fumbles”.

Vadslagningen är inbakad i kontraktet och går alltså inte att undvika, och det ska tydligen inte vara det enda underliga tillägget som går att hitta i kontraktet.


HETAST JUST NU


John Fury talar ut om kontraktet: “De ville inte gå med på dopningskontroll”

Enligt Tommys far, John Fury, är vadslagningen inte det enda underliga tillägget i kontraktet. Ännu ett villkor för Team Paul är att Jake inte ska behöva genomgå en dopningskontroll av Voluntary Anti-Doping Association (VADA).

– Det finns allt möjligt i kontraktet, sade John i en ny intervju med YouTuber Rob Moore. Du måste göra båda det ena och det andra. Jag skulle kunna gå in mer på djupet, men jag vill inte tråka ut folk med politiken. (Team Paul) ville inte gå med på VADA-test heller.

John är medveten om riskerna som detta medför för sin son, i och med att Jake eventuellt skulle kunna dopa inför matchen. Trots det är han inte orolig.

– Det störde mig en del eftersom jag ville ha (dopningskontroll) i kontraktet, men de ville inte gå med på det. Men det bekymrar jag mig inte över. Vi vill bara ha matchen eftersom vi vet att vi kan vinna den. Folk som tror att Tommy får betalt för att förlora måste skämta. En Fury dör hellre än går den vägen.

Detta är inte första gången som Jake anklagats för att ha försökt undvika dopningskontroller. Även hans senaste motståndare, forna welterviktsmästaren i UFC Tyron Woodley, spekulerade att Jake tagit prestationshöjande droger.

Woodley uttalade sig dessutom kring bristen på kontroller inför matchen. Efter matchen blev det dock en dopningskontroll för bägge fighters, och resultaten indikerade att varken Woodley eller Jake hade tagit prestationshöjande droger.

Varför försöker Jake Paul undvika en dopningskontroll inför matchen mot Tommy Fury?

 


Missa inte: Bulldog Fight Night 9: Khamzat vs Hermansson – Fullständiga resultat!


Speltips inför UFC Vegas 44

Snart kommer legendaren José Aldo tillbaka till buren för sin tredje match under de senaste 12 månaderna. Aldo har sett otroligt bra ut på senare tid, med segrar över skickliga bantamviktare såsom Marlon Vera och Pedro Munhoz. Nu vill han fortsätta segertåget – med siktet på titeln!

Motståndaren blir spännande Rob Font, som med sin skarpa boxning nyligen besegrade forna bantamviktsmästaren Cody Garbrandt. “Junior” Aldo blir säkerligen Fonts tuffaste motstånd hittills. Den forna fjäderviktsmästaren Aldo är otroligt snabb med nävarna även i bantamvikt, och har lite extra krut i slagen jämfört med de allra flesta bantamviktare!

Trots det är legendaren underdog inför mötet. Du som är Aldo-fan har därmed en riktigt spännande match att se fram emot – och med en tippning på stridstestade Aldo kan du göra matchen ännu mer nervkittlande!

 Oddsen inför matchen ligger just nu på:

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Jake PaulSenaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...