Jake Paul vill inte ha dopningskontroll – inför matchen mot Tommy Fury!

✔ Fury-pappan talar ut om det som döljer sig i kontraktet – anklagar Jake!

Inför matchen mot Tommy Fury har kändisboxaren och YouTubern Jake Paul vägrat att genomgå en dopningskontroll. Detta enligt Tommys far, som delat insikt i det som pågått bakom kulisserna allteftersom matchen börjat närma sig.

Jake har en match inbokad mot Tommy, som är Tyson Furys halvbror, den 18:e december. Matchen kommer att äga rum i Florida. I dagsläget är bägge boxare obesegrade.

Det är dock mycket som står på spel även utöver deras fläckfria matchfacit, till följd av en vadslagning som paret gått med på.

Om Tommy vinner får han en ytterligare ca 4.5 miljoner kronor utöver baslönen på 9 miljoner kronor. Förlorar han måste han dock ändra sitt lagliga namn till “Tommy Fumbles”.

Vadslagningen är inbakad i kontraktet och går alltså inte att undvika, och det ska tydligen inte vara det enda underliga tillägget som går att hitta i kontraktet.


HETAST JUST NU


John Fury talar ut om kontraktet: “De ville inte gå med på dopningskontroll”

Enligt Tommys far, John Fury, är vadslagningen inte det enda underliga tillägget i kontraktet. Ännu ett villkor för Team Paul är att Jake inte ska behöva genomgå en dopningskontroll av Voluntary Anti-Doping Association (VADA).

– Det finns allt möjligt i kontraktet, sade John i en ny intervju med YouTuber Rob Moore. Du måste göra båda det ena och det andra. Jag skulle kunna gå in mer på djupet, men jag vill inte tråka ut folk med politiken. (Team Paul) ville inte gå med på VADA-test heller.

John är medveten om riskerna som detta medför för sin son, i och med att Jake eventuellt skulle kunna dopa inför matchen. Trots det är han inte orolig.

– Det störde mig en del eftersom jag ville ha (dopningskontroll) i kontraktet, men de ville inte gå med på det. Men det bekymrar jag mig inte över. Vi vill bara ha matchen eftersom vi vet att vi kan vinna den. Folk som tror att Tommy får betalt för att förlora måste skämta. En Fury dör hellre än går den vägen.

Detta är inte första gången som Jake anklagats för att ha försökt undvika dopningskontroller. Även hans senaste motståndare, forna welterviktsmästaren i UFC Tyron Woodley, spekulerade att Jake tagit prestationshöjande droger.

Woodley uttalade sig dessutom kring bristen på kontroller inför matchen. Efter matchen blev det dock en dopningskontroll för bägge fighters, och resultaten indikerade att varken Woodley eller Jake hade tagit prestationshöjande droger.

Varför försöker Jake Paul undvika en dopningskontroll inför matchen mot Tommy Fury?

 


Missa inte: Bulldog Fight Night 9: Khamzat vs Hermansson – Fullständiga resultat!


Speltips inför UFC Vegas 44

Snart kommer legendaren José Aldo tillbaka till buren för sin tredje match under de senaste 12 månaderna. Aldo har sett otroligt bra ut på senare tid, med segrar över skickliga bantamviktare såsom Marlon Vera och Pedro Munhoz. Nu vill han fortsätta segertåget – med siktet på titeln!

Motståndaren blir spännande Rob Font, som med sin skarpa boxning nyligen besegrade forna bantamviktsmästaren Cody Garbrandt. “Junior” Aldo blir säkerligen Fonts tuffaste motstånd hittills. Den forna fjäderviktsmästaren Aldo är otroligt snabb med nävarna även i bantamvikt, och har lite extra krut i slagen jämfört med de allra flesta bantamviktare!

Trots det är legendaren underdog inför mötet. Du som är Aldo-fan har därmed en riktigt spännande match att se fram emot – och med en tippning på stridstestade Aldo kan du göra matchen ännu mer nervkittlande!

 Oddsen inför matchen ligger just nu på:

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Jake PaulSenaste Nytt

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...