Jan Blachowicz förutspår ett oväntat avslut – mot Israel Adesanya!

✔ Är inte såld på hajpen kring "The Last Stylebender"

UFCs lätt tungviktsmästare Jan Blachowicz är inbokad att försvara sin titel mot mellanviktsmästaren Israel “The Last Stylebender” Adesanya den 6 mars.

Lyckas Adesanya besegra Blachowicz kommer han att bli den nya medlemmen i den exklusiva gruppen av dubbelmästare. Han är favoriten enligt spelbolagen och har fansen samt en enorm hajp bakom sig efter de senaste segrarna.

MMAnytts samarbetspartner Betsafe har Adesanya som favorit med oddsen 1.38 gånger pengarna. Spelar du på Blachowicz får du 3.15 gånger pengarna.

I en intervju meddelar Blachowicz att han är oberörd kring hajpen och fokuserar endast på sig själv och sin träning inför deras match.

– Jag fokuserar på mig själv och inte på Adesanya. Jag bryr mig inte om hajpen eller det folk säger om honom. Det viktiga för mig är att fokusera på mina styrkor och att vara i så god form som möjligt. Jag fokuserar på allt som gäller runtomkring mig och inte vad han gör.

– I mina ögon är Adesanya bara en annan motståndare som jag måste besegra. Det är det enda jag har i mitt huvud just nu, inget annat!


HETAST JUST NU


Jan Blachowicz är självsäker inför titelförsvaret

Blachowicz är väl medveten om den skicklighet Adesanya besitter och att en match mot honom innebär stora risker. Men lätt tungviktsmästaren är självsäker inför matchen och ser svagheter i “The Last Stylebenders” stil.

– Vi ser svagheter som vi kan utnyttja mot Adesanya. Det finns luckor där jag kan ta mig in och ställa till problem. Vi vet att han är en väldigt duktig stående fighter som har riktigt bra striking och fotarbete. Adesanya har sin egna stil och vi är redo att hantera den!

– Tidigare utmanare var kanske rädda för att möta “The Last Stylebender,” men det är inte jag! Kanske lyckades dom inte lista ut ett sätt att besegra honom. Jag kommer bli den första och efter våran match kommer hans matchfacit vara 20-1!

Blachowicz avslutar med att förutspå ett spektakulärt avslut i form av en huvudspark som knockar Adesanya.

– Jag ser mig själv knocka honom i den andra ronden. En hög vänsterspark mot Adesanyas huvud! Med min stil och kraft kommer jag besegra honom – och jag lovar att han kommer få känna på “the legendary polish power!”

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Israel AdesanyaJan BlachowiczNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...