Jan Blachowicz går loss på Corey Anderson efter vinsten i Bellator-turneringen!

✔ "Jag vill bara knocka honom och se han falla ner på mattan igen!"

UFC:s lätt tungviktsmästare Jan Blachowicz har inte många positiva saker att säga om Corey Anderson sedan han valt att lämna organisationen och anslutit sig till Bellator.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Blachowicz och Anderson har ställts mot varandra två gånger under tiden de båda tävlade för UFC. Anderson tog hem deras första möte via ett enhälligt domslut i september 2015. Men under fjolåret när returmötet tog plats var det Blachowicz som segrade via knockout i första ronden.

Den polska mästaren medverkade nyligen på Ariel Helwanis “The MMA Hour” och han vill mer än gärna möta Anderson igen för att kunna upprepa det som hände den senaste gången de möttes.

– Jag vill bara knocka honom och se han falla ner på mattan igen, sade Blachowicz. Skillnaden mellan han och mig är att när jag förlorade så gav jag inte upp. Jag ger aldrig upp för det är inte något jag gör. Anderson förlorade och valde att gå över till Bellator.

– Kanske var pressen för stor och han gick någon annanstans, till andraligan och började snacka strunt. Jag förstår inte det, varför inte stanna i UFC? Han kan förhandla om sitt kontrakt. Nu är han bara en fegis och en avhoppare.


HETAST JUST NU


Jan Blachowicz tycker att Corey Anderson är en dålig vinnare & förlorare

Blachowicz gick ut på sociala medier efter Andersons vinst och gav honom en rejäl känga. Han håller inte med Andersons uttalande om att han skulle vara den bästa lätt tungviktaren i MMA just nu.

– Vänta, så en snubbe som stack från UFC efter att jag slagit honom medvetslös och nästa gick i pension, tycker nu att han är bäst i världen efter att ha radat upp några vinster i andraligan?

– Jag kanske slog honom för hårt, han är en dålig vinnare och förlorare. Det finns nivåer i den sport vi tävlar i!

 


Speltips inför UFC Vegas 41: Costa vs Vettori

I helgen ställs de två topprankade mellanviktarna Paulo Costa och Marvin Vettori mot varandra. Båda kommer ifrån förluster mot den nuvarande mellanviktsmästaren och hoppas på att ta sig tillbaka i vinstkolumnen. Gör lördagens huvudmatch lite extra spännande genom att lägga ett spel på din favorit!

Oddsen inför matchen ligger just nu på:

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Jan BlachowiczNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara