Jan Blachowicz rasar mot Daniel Cormier och Joe Rogan efter UFC 259

✔ "Jag trodde de var professionella!" ✔ "Visar vilken falsk person han är!"

UFC:s lätt tungviktsmästare Jan Blachowicz försvarade sitt bälte mot Israel Adesanya under UFC 259 i en av karriärens höjdpunkter. Blachowicz vann matchen via enhälligt domslut och alla domarna gav Blachowicz fyra ronder.

Efter matchen har expertkommentatorerna Daniel Cormier och Joe Rogan blivit starkt kritiserade av fans för att vara partiska. En video som postades på Reddit visar ett hopklipp av flera gånger i matchen då kommentatorerna favoriserar Adesanya.

Nu har Blachowicz själv lagt sig i debatten och han ifrågasätter starkt kommentatorernas professionalitet.

– Jag hörde att kommentatorerna var partiska. Jag trodde att båda var professionella, sa Blachowicz till MMArocks.

– Vet inte om de saknar professionalism eller om de älskar Adesanya så mycket att de inte kunde se att han förlorade den här matchen. Det spelar ingen roll för mig. Du får fråga dem vad det handlar om.

Det är framför allt Cormiers insats som Blachowicz har stört sig då. I intervjun passar han på att ge en känga åt Cormiers personlighet.

– Det här visar också vilken falsk person Daniel Cormier är. Å ena sida gratulerar han mig, skriver några tweets. Sen kommenterar han matchen och ser bara en fighter.


MISSA INTE 


Cormier slår tillbaka mot anklagelserna

Cormier har inte svarat på Blachowicz anklagelser direkt men i ett Twittermeddelande bemöter han fansens kritik.

– Jag såg precis om matchen och håller inte alls med. Jag pratade faktiskt med Jan de gånger han var framgångsrik. Jag tyckte matchen låg på 2-2 inför femte ronden. Efter att ha sett om matchen känner jag samma sak. Ingenting har ändrats.

Det är inte första gången Blachowicz och Cormier har hamnat i luven på varandra. När Blachowicz först vann bältet gick Cormier ut och sa att Jones enkelt skulle kunna besegra honom. Blachowicz blev sur och utmanade Cormier att komma tillbaka till oktogonen och möta honom.

Cormier styrde av det hela med att gratulera Blachowicz till bältet. Sedan verkade situationen lugna ner sig. Men det hindrar naturligtvis inte att det fortfarande finns en del rivalitet kvar mellan de båda.

 

Tycker du att Daniel Cormier och Joe Rogan kommenterade partiskt?

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Daniel CormierJan BlachowiczJoe RoganSenaste Nytt

Jakob Odelstad är historikern som kom in på journalistik som ledde in honom på MMA. Han har följt sporten sedan 2007 och försöker just nu lära sig portugisiska för att kunna följa sporten i Brasilien.

Svara

bet365
Speltips: PFLRory MacDonald vs Sadibou Sy


1 Juli | 14:00 | PFL
1.30 - 3.25
Till Betsafe!
Insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...