VIDEO: UFC-mästaren Jan Blachowicz tävlar i Ninja Warrior!

✔ Testar sina skills i hinderbanan på "Ninja Warrior"

UFC:s lätt tungviktsmästare Jan Blachowicz medverkade i den polska versionen av Ninja Warrior som nyligen sändes. Han har gjort sig känd för sin “Legendary Polish Power” i buren och kommer senast från en väldigt uppmärksammad titelmatch mot mellanviktsmästaren Israel “The Last Stylebender” Adesanya.

Det var ett titelförsvar där mästare ställdes mot mästare och Blachowicz klarade av den tuffa utmaningen galant och segrade via enhälligt domslut. Annat går det att säga om hans Ninja Warrior-debut där han inte riktigt lyckades ta sig hela vägen.

Blachowicz klarade de första hindren utan problem men när det var dags att gå balansgång visade det sig att UFC-mästaren inte hade vad som krävdes för att bemästra hela banan och ta sig vidare. Se videon från hans framträdande i TV-programmet nedanför.HETAST JUST NU


Jan Blachowicz är öppen för att möta Jiri Procházka i Polen!

Vinsten över “The Last Stylebender” var Blachowicz första titelförsvar. I dagsläget är han inbokad att ta sig an Glover Teixeira på UFC 267 den 30 oktober detta år. Vem som står näst på tur ifall Blachowicz lyckas behålla titeln är ännu inte helt klart. Men en som verkligen gjort sig ett namn på kort tid i UFC och finns på mästarens radar är Jiri Procházka från Tjeckien.

I vinnarintervjun efter Procházkas senaste match fick han frågan ifall han ansåg sig vara redo att utmana Blachowicz om mästarbältet. Procházka svarade att han har väldigt stor respekt för den polska mästaren men att han är mer än redo att ta sig an utmaningen!

Blachowicz tog därefter till sociala medier och skickade en annorlunda utmaning till Procházka.

– Hey Jiri. Jag mot dig i Cieszyn. Polsk Prins mot Tjeckisk Samurai. Svärd mot Katana. #Legendary Polish Power

 

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Jan BlachowiczNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...