Nya mästaren utmanar Daniel Cormier: “Få ditt feta arsle från soffan!”

✔ "Jag ska lära dig lite om respekt!" ✔ Bråket får en oväntad vändning

Den nykrönta lätt tungviktsmästaren Jan Blachowicz kände sig nyligen respektlöst behandlad av ex-mästaren Daniel Cormier. Under sitt program “DC and Helwani” så sade nämligen Cormier att Jon Jones skulle kunna besegra Blachowicz utan några större problem.

 – Jones vinner över Blachowicz. Han är för långsam, (Blachowicz) är för långsam. En sak som folk inte förstår med Jones är att han har en bra haka. Du kan slå honom och det gjorde jag. Många har träffat honom med bra slag men han kan ta dem.

– Om Blachowicz skulle möta honom och han är för långsam så kommer Jones att plocka isär honom. Om jag fortfarande tävlade i lätt tungviktsklassen och de sa “DC, slåss mot Blachowicz” så hade jag antagligen gjort det. Jag försöker inte vara respektlös.

Den polska mästaren gillade dock inte Cormiers kommentarer och gav snabbt svar på tal på Twitter.

 – Hey [Cormier], om du har så mycket att säga om mig, få ditt feta arsle från soffan och kom till oktagonen. Jag ska lära dig lite om respekt.


Relaterat

Hetast just nu 


Daniel Cormier: “Bry dig inte om mig”

Istället för att eskalera situationen så svarade Cormier hövligt till Blachowiczs utmaning.

 – Inte en chans champ, grattis till den stora vinsten. Du är kungen nu och ska inte behöva bry dig om vad en gammal pensionerad man säger. Bra jobbat med titelvinsten!

Blachowicz kom i sin tur att godta ursäkten och valde att begrava stridsyxan.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Daniel CormierJan BlachowiczSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara