Japan: Fighter kan knappt stå upp efter viktnedgång – Får tävla ändå

Stråviktaren Daniel Lima hade stora svårigheter att klara vikten inför sin senaste fight men fick ändå möjligheten att tävla i Japan.

Viktnedgångar har varit på tapeten de senaste dagar, speciellt då vi nästan fick helgens huvudmatch inställd efter att Kevin Lee först misslyckats nå viktklassen inför sin titelmatch i lättviktsdivisionen.

Gick tre ronder

Nu har en annan fighter fått ögonen på sig, detta efter att en video börjat cirkulera där stråviktaren Daniel Lima nätt och jämnt klarar av att stå tillräckligt länge för att klara av vikten inför hans fight mot Daichi Kitakata i Japan.

”Pac Man” Lima lyckades dock och gick vidare med matchen, ett möte som dock slutade i förlust för brasilianaren via enhälligt domslut.

Lima hade innan matchen en vinstsvit på sju raka. Det var första gången som brasilianaren tävlade utanför sitt hemland och han har nu ett samlat matchfacit på 12-6.

Daichi Kitanaka X Daniel Lima no Pancrase 290

Publicerat av Xhenriquex Xpedrox den 8 oktober 2017

 

 

Vad kan vi göra åt viktnedgångarna?

 

Öppna konto hos Ohmbet Störst på MMA - Spela på alla dina favoritgalor
Kategorier
RekommenderatSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Vem borde David Teymur möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...