Före detta UFC-fightern berättar hur han finansierade MMA-karriären – med sexarbete!

✔ Så förverkligade han drömmen om att tävla i kampsport!

Den tidigare UFC-fightern Yoshinori Horie, som numera tävlar i Rizin FF, har på social media delat hur han fick ekonomin att gå ihop i det tidigare stadiet av hans fightingkarriär. Den 26-åriga japanska fightern säger sig ha blivit avrunkad i Shibuya i utbyte mot pengar, för att kunna finansiera drömmen om att tävla i kampsport.

– Fem år tillbaka, när jag var i Shibuya med min vän, var det någon som kom fram till mig och sa att jag kunde få pengar bara för att bli avrunkad, skrev Horie. Jag följde med dem, men trodde inte att det skulle vara så likt en AV (Adult Video)! Haha. De sa att de skulle (censurera mitt ansikte), och jag fick det förklarat att det inte var (något seriöst), men blev lurad på olika sätt haha. Jag hade inga pengar men ville inget annat än att träna kampsport (utan bidrag från andra).

– Det tog knappt en timme och jag fick 20,000 yen (ca 1600 kr), men det var rätt tufft! Under en kort stund lyckades jag överskrida summan jag brukade få för två dagars arbete på mitt deltidsjobb, där jag stod åtta timmar i sträck. (Med pengarna) kunde jag återigen vända mig till kampsporten! Numera är det ett rätt tufft minne, men så länge jag lever kommer jag att kunna jaga mina drömmar. Och förresten så är jag inte homosexuell, utan älskar tjejer! Jag gjorde det bara för att få ihop pengar för att kunna leva för kampsporten.


HETAST JUST NU


Yoshinori Horie har nu en framgångsrik MMA-karriär – och har lagt sexarbetet bakom sig

Den japanska fightern behövde inte vara aktiv i sexindustrin särskilt länge innan han fick fart på MMA-karriären.

I dagsläget har “Rising Star” Horie ett matchfacit på 12 vinster och 3 förluster, med tre raka segrar. Han tävlade dessutom i UFC år 2019, men knockades av Hakeem Dawodu via huvudspark i sin debut på UFC 240. Sedan dess har han inte fått en till möjlighet att tävla i världens största MMA-organisation, men har haft god framgång i den japanska organisationen Rizin.

Sist man såg Horie i buren var mot Hirotaka Nakada på Rizin Trigger 1st i november, där han vann via enhälligt domslut.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Rizin Fighting FederationSenaste Nytt

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...