Japanskan Rin Nakai bokad för match på Rizin 11

✅Den populära japanskan är nu klar för sin andra match i Rizin ✅Takanori Gomi och Kypji Horiguchi också klara för galan

Matchkortet för Rizin 11, som äger rum den 29:e juli i Tokyo, har nu fått tillskott. Den japanska flugviktaren och forne UFC-fightern Rin Nakai (20-2) har bokats för match mot landsmannen Shizuka Sugiyama (16-5-1).  Den forne UFC-fightern Kyoji Horiguxhi tar sig an Hiromasa Ogikubo i huvudmatchen, även den veteranen Takanori Gomi är bokad för match på galan.

Känd för udda dräkter

Nakai skapade ett namn för sig själv även innan UFC-debuten med underliga videos där hon tränade i diverse dräkter. Hon debuterade i UFC mot ingen mindre än den forne bantamviktsmästarinnan Miesha TateUFC Fight Night 52, men förlorade på domslut. Även efterföljande match mot Leslie Smith hade samma matchutgång, och Nakai blev sedan släppt av UFC. Sedan dess har hon dock vunnit fyra raka matcher på avslut – tre via knockout.

Sugiyama har tävlat sedan 2008 och har avslutat hälften av sina segrar. Hon har vunnit fem utav sina sex senaste matcher, och har ett matchfacit på 0-1 i Rizin.

Matchkort

  • Flugvikt: Kyoji Horiguchi vs Hiromasa Ogikubo
  • Lätt tungvikt: Jiri Prochazka vs Bruno Cappelozza
  • Kvinnlig atomvikt: Saroi Ishioka vs Miyuu Yamamoto
  • Kvinnlig atomvikt: Kanna Asakura vs Rena Kubota
  • Lättvikt: Takanori Gomi vs Andy Souwer
  • Kvinnlig flugvikt: Rin Nakai vs Shizuka Sugiyama

Se alla galor från UFC live på Viaplay - Klicka här
Kategorier
Rizin Fighting FederationSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Vem vinner titelmatchen på UFC 234?

Visa resultat

Loading ... Loading ...