Jason Miller arresterad – borgen satt till en miljon dollar

Än en gång har Jason “Mayhem” Miller hamnat  klammeri med rättvisan. Hans comebackfight mot Luke Barnatt kan vara i fara.

Är det någon som håller räkningen på antalet gånger som Jason Miller (23-9) har hamnat i konflikt med ordningsmakten?

På tisdagen blev den före detta UFC-mellanviktaren arresterad för skadegörelse, rapporterar TMZ Sport. Miller anklagas för att ha målat graffiti på en tatueringsstudio i Orange County, Kalifornien. Den anmärkningsvärt höga borgenssumman hamnade på 1 000 000 USD.

Kommer olägligt

Arresteringen kommer olägligt för Miller, som förbereder sig (?) för sina första match på fyra år. Den 21:e maj ska “Mayhem” möta Luke Barnatt (10-3) Venator Fighting Championship 3 i Milano, Italien. Åtminstone är det tanken.

De senaste åren har Miller dragits med såväl personliga som sportsliga motgångar. 2012 fick han sparken från UFC efter bara två matcher. Därefter har han mest blivit omskriven i samband med att han varit inblandad i bråk och brottslighet av olika slag.

Tror ni att Miller vs. Barnatt överhuvudtaget blir av?

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Jason "Mayhem" MillerLuke BarnattNyheterSenaste NyttZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra comeback?

Loading ... Loading ...