Jeremy Stephens sågar Yair Rodriguez: “Hans hjärnsubstans på mattan”

🎦 Jeremy Stephens är märkbart taggad för mötet i fiendens territorium mot Yair Rodriguez

I helgen är det dags för UFC att återigen anordna en gala i Mexiko. I huvudmatchen går den mexikanske stjärnan Yair Rodriguez ett möte mot den hårtslående Jeremy Stephens.

Båda herrarna är kända för sina brutala knockar – där Rodriguez nog får ses som den som avslutar något mer spektakulärt. I sin senaste match gick han ett krig mot Chan Sung Jung och i matchens döende sekunder fick han in en helt omöjlig armbåge som lämnade “Korean Zombie” medvetslös på mattan.

Detta var Rodriguez senaste match och han har tagit extra tid att återhämta sig.

De två fjäderviktarna har till synes inget ont blod mellan sig, men under uppladdningen har nu Stephens börjat snacka lite skit. Han dömer totalt ut Rodriguez chanser och menar att mexikanen inte har någon brottning alls.

Stephens tycker även att han redan har mött en striker av Rodriguez kaliber – och går till och med så långt att säga att hans tidigare motståndare till och med är bättre.

Den Stephens pratar om är dagestaniern Zabit Magomedsharipov. Dessutom säger Stephens att Rodriguez har gjort allt i sin makt för att undvika Magomedsharipov, och att han dessutom tog lång tid på sig att skriva på kontraktet. Något som tydligen är vanligt för Rodriguez.

“Lil’ Heathen” förutspår att han kommer slamma “El Pantera” på huvudet och lämna spår av hans hjärnsubstans på mattan.

– Vad ska han visa mig som jag inte redan sett Bruce Lee göra på film?

Hur slutar mötet mellan Jeremy Stephens och Yair Rodriguez?

Så streamar du UFC Mexico:

Sugen på att streama galans huvudkort? Det gör du genom att teckna ett abonnemang hos Viaplay.

Det som krävs för att kunna se eventet är paketet Viaplay Sport alternativt Viaplay Total – läs mer och skaffa ditt konto här.

Galans underkort ser du via UFC Fight Pass.

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...