Jessica "Bate Estaca" Andrade. Foto: John David Mercer-USA TODAY Sports

Jessica Andrade imponerar – besegrar Claudia Gadelha efter tre ronders krig

Jessica Andrade tog sig förbi en tuff start för att sedan dominera Claudia Gadelha totalt.

I den delade huvudmatchen på UFC Fight Night 117: Saint Preux vs. Okami i Japan fick vi se ett toppmöte i stråvikt mellan brasilianarna Claudia Gadelha och Jessica Andrade. Gadelha kom in i matchen som tydlig oddsfavorit – men det var Andrade som lyckades säkra en imponerande skrällvinst efter full tid.

Gadelha öppnade starkt och träffade Andrade gång på gång med stenhårda slag, men ”Bate Estaca” rörde inte en min och fortsatte pressa framåt. Senare i den första ronden gick Gadelha på en giljotin som kom att kosta henne – då Andrade hamnade i topposition där hon kunde få iväg en hel del ground and pound.

Därefter var det Andrade som tog kontroll totalt och fullständigt dominerade Gadelha med brutala nedtagningar och hårda slag under de resterande två ronderna, för att slutligen tilldelas vinsten via enhälligt domslut efter en av sina absolut mest imponerande vinster hittills i karriären.

Resultat och statistik

Resultat: #4 Jessica Andrade besegrade #1 Claudia Gadelha via enhälligt domslut (30-25, 30-26, 30-27).

Öppna konto hos Ohmbet Störst på MMA - Spela på alla dina favoritgalor
Kategorier
Just nuSenaste NyttUFC Fight Night 117

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah
Omröstning

Vem borde David Teymur möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...