Jessica Eye vs. Sijara Eubanks på gång inför UFC 232

✅ Kan fastställa nästa titelutmanare i flugviktsklassen ✅ UFC 232 har sedan tidigare "Cyborg" vs. Nunes

En högintressant flugviktsmatch är på gång inför UFC 232 den 29 december i Las Vegas. MMAnytt kan bekräfta att UFC har matchat Jessica “Evil” Eye mot #2-rankade Sijara Eubanks, ESPN var först med att rapportera nyheten. Båda fighters har muntligt kommit överens att mötas men ännu har inte organisationen gjort matchen offentlig.


Superfight mellan “Cyborg” Justino och Amanda Nunes sker på UFC 232


UFC 232: Eye vs. Eubanks

Stämningen mellan Eye och Eubanks har blivit allt mer hätsk på sociala medier och vad passar då bättre än att de båda kämparna får mötas och göra upp i buren?

Både Eye och Eubanks kommer från vinster i oktagonen. Eye har två raka vinster sedan hon återvände till flugvikt och Eubanks vann sin UFC-debut i juni genom att besegra Lauren Murphy via enhälligt domslut.

Eubanks tog sig hela vägen till final i The Ultimate Fighter 26 men var tvungen att hoppa av efter att hon fått njursvikt i samband med viktminskningen inför titelmatchen mot Nicco Montano.

Med #2-rankade Eubanks så nära toppen av divisionen så kommer en vinst med största sannolikhet att ge henne en titelchans och detsamma kan gälla för Eye som skulle besegra en toppkandidat och avancera till tre raka vinster.

UFC 232 har ännu inga officiella matcher men UFCs president Dana White har sagt att en titelmatch i fjädervikt kommer att arrangeras mellan de två mästarinnorna Cristiane “Cyborg” Justino och Amanda Nunes.

Kategorier
Senaste NyttUFC 232

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara