Jessica-Rose Clark

Jessica-Rose Clark bestulen – fick avliva husdjuret

Jessica-Rose Clarks uppladdning inför matchen mot Paige VanZant har inte varit optimal.

 Jessica-Rose Clark gjorde sin UFC-debut mot Bec Rawlings i november och gick segrande ur striden efter ett delat domslut. Hon blev sedan matchad mot stjärnan Paige VanZant och de två möts på UFC Fight Night 126 i St. Louis i helgen.

Clark, som bor i Australien, bodde inför matchen hemma hos en vän i Las Vegas. På torsdagen bröt sig några personer in i vännens bostad, rotade bland hennes saker och stal värdesaker och kläder – men det var inte det värsta. Någon av inbrottstjuvarna har sparkat Clarks katt – och träffat så illa att katten bröt revbenen och var tvungen att avlivas.

Tre misstänkta – en kvinna och två män

Enligt Clark ska det ha varit minst tre misstänkta inbrottstjuvar som ska ha kommit i en vit sedan och eventuellt följd av en grå pickup. I ett meddelande på Twitter säger Clark att saker för ett värde av upp till 30 000 dollar (ca 240 000 kr) har försvunnit, bland annat TV-apparater, TV-spel och gitarrer.

Rose är redan på plats i St. Louis och fick de tråkiga nyheterna via telefon.

OHMBET BÄSTA SPELBOLAGET FÖR MMA & UFC ODDS - Spela på UFC 232: Gustafsson vs. Jones
Kategorier
NyheterSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Omröstning

Jon Jones vs. Alexander Gustafsson är bokad och klar för UFC 232! Vem vinner?

Visa resultat

Loading ... Loading ...