Jessica-Rose Clark bestulen – fick avliva husdjuret

Jessica-Rose Clarks uppladdning inför matchen mot Paige VanZant har inte varit optimal.

 Jessica-Rose Clark gjorde sin UFC-debut mot Bec Rawlings i november och gick segrande ur striden efter ett delat domslut. Hon blev sedan matchad mot stjärnan Paige VanZant och de två möts på UFC Fight Night 126 i St. Louis i helgen.

Clark, som bor i Australien, bodde inför matchen hemma hos en vän i Las Vegas. På torsdagen bröt sig några personer in i vännens bostad, rotade bland hennes saker och stal värdesaker och kläder – men det var inte det värsta. Någon av inbrottstjuvarna har sparkat Clarks katt – och träffat så illa att katten bröt revbenen och var tvungen att avlivas.

Tre misstänkta – en kvinna och två män

Enligt Clark ska det ha varit minst tre misstänkta inbrottstjuvar som ska ha kommit i en vit sedan och eventuellt följd av en grå pickup. I ett meddelande på Twitter säger Clark att saker för ett värde av upp till 30 000 dollar (ca 240 000 kr) har försvunnit, bland annat TV-apparater, TV-spel och gitarrer.

Rose är redan på plats i St. Louis och fick de tråkiga nyheterna via telefon.

Kategorier
NyheterSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]