Jimi Manuwa UFC London - Foto: Per Häljestam/MMAnytt

Jimi Manuwa: “De andra i min viktklass är fegisar”

Jimi Manuwa har fortsatt utmana sina rivaler i lätt tungvikt. Han har fortfarande inte fått något svar.

Senast vi såg Jimi Manuwa i buren gick han in för att möta titelutmanaren Volkan Oezdemir. Matchen gick tyvärr inte vägen för Manuwa som förlorade på knockout redan i första ronden.

Sedan Manuwa har blivit godkänd av läkare att göra comeback har han utmanat flera fighters i den lätta tungviktsdivisionen. Han har bland annat utmanat Mauricio Rua och Glover Teixeira utan att få någon match.

RELATERAT: Jimi Manuwa utmanar Glover Teixeira och får snabbt svar på tal

Glover Teixeira. Foto: Khim Hjern/MMAnytt

Attackerar hela lätta tungviktsdivisionen

I frustration tog Manuwa till Twitter för att ventilera och kanske på ett lite mer aggressivt sätt försöka få en match.

Såg ut att vara på väg mot en titelmatch

Innan han förlorade mot stjärnskottet från Schweiz, Oezdemir, hade Manuwa en vinstsvit på två raka via knockout. Knockoutvinsterna var även mot rankat motstånd: Corey Anderson och Ovince Saint Preux.

Det skulle vara logiskt för Manuwa att försöka hitta en match till i mars så han kan vara med på kortet som äger rum på hemmaplan i London. Manuwa har nu 6-3 i UFC där alla vinster förutom en har kommit via avslut. Manuwas tre förluster har alla kommit via avslut.

Kategorier
Jimi ManuwaSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]