Jimi "Posterboy" Manuwa - Foto: Steve Flynn-USA TODAY Sports

Jimi Manuwa ryktas möta UFC-debutant i Polen

Det ser ut som att Jimi Manuwa kan komma att återvända till buren snart. "Poster Boy" Manuwa ryktas nu att möta en UFC-debutant i Polen den 21 oktober.

Den 21 oktober kommer UFC att återvända till Polen då de gör sitt första besök i Gdansk. Sakta men säkert börja allt fler stornamn att bokas in inför galan och den senaste i raden att ryktas vara en del av UFC Fight Night 118 är Jimi ”Poster Boy” Manuwa.

37-åriga Manuwa var senast i buren i slutet av juli då han knockades av Volkan Oezdemir på bara 42 sekunder. Innan dess hade ”Poster Boy” två raka segrar och KO-avslut mot Ovince Saint Preux och Corey Anderson.

Nu ryktas Manuwa möta UFC-debutanten Przemyslaw ”Misiek” Mysiala under Polen-galan. ”Misiek”, som betyder teddybjörn på polska, är en MMA-veteran som gått 32 professionella matcher och vunnit 22 av dem.

”Misiek” har bland annat tävlat i Bellator och av 32 matcher har endast två stycken gått till domslut.

 

Ta del av det fullständiga kortet!

Vad tycker du om den ryktade matchen?

 

Öppna konto hos Ohmbet Störst på MMA - Spela på alla dina favoritgalor
Kategorier
RyktenRykten & Skvaller om MMAz-Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]