Jimi Manuwa ryktas möta UFC-debutant i Polen

Det ser ut som att Jimi Manuwa kan komma att återvända till buren snart. "Poster Boy" Manuwa ryktas nu att möta en UFC-debutant i Polen den 21 oktober.

Den 21 oktober kommer UFC att återvända till Polen då de gör sitt första besök i Gdansk. Sakta men säkert börja allt fler stornamn att bokas in inför galan och den senaste i raden att ryktas vara en del av UFC Fight Night 118 är Jimi “Poster Boy” Manuwa.

37-åriga Manuwa var senast i buren i slutet av juli då han knockades av Volkan Oezdemir på bara 42 sekunder. Innan dess hade “Poster Boy” två raka segrar och KO-avslut mot Ovince Saint Preux och Corey Anderson.

Nu ryktas Manuwa möta UFC-debutanten Przemyslaw “Misiek” Mysiala under Polen-galan. “Misiek”, som betyder teddybjörn på polska, är en MMA-veteran som gått 32 professionella matcher och vunnit 22 av dem.

“Misiek” har bland annat tävlat i Bellator och av 32 matcher har endast två stycken gått till domslut.

 

Ta del av det fullständiga kortet!

Vad tycker du om den ryktade matchen?

 

Kategorier
RyktenRykten & Skvaller om MMASenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...