Jimi Manuwa vill fightas i Polen – väntar på motståndare

Jimi Manuwa vill skynda på en comeback efter knockoutförlusten mot Volkan Oezdemir.

Topprankade lätta tungviktaren Jimi Manuwas senaste match gick inte riktigt hans väg. Hans blev knockad efter bara 42 sekunder mot det schweiziska stjärnskottet Volkan Oezdemir i juli.

Nu är Manuwa redo att fightas igen och vill göra det på UFC Fight Night 118: Cerrone vs. Till i Gdansk, Polen den 21:a oktober.

Svårt att hitta motståndare för Manuwa

Tyvärr finns det inte många värdiga motståndare till Manuwa. Många fighters är antingen uppbokade eller skadade. Misha Cirkunov möter Glover Teixeira på UFC on FOX 26, Corey Anderson möter Patrick Cummins på UFC 217 och Mauricio “Shogun” Rua rehabiliterar en skada.

Om Ovince Saint Preux är redo att göra en snabb återkomst efter den minimala ansträngningen mot Yushin Okami skulle det vara en av de få matcherna som är logiska för Manuwa, även om “Poster Boy” å andra sidan redan har besegrat “OSP”.

Kategorier
Jimi ManuwaSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]
En kommentar
  • Headown
    29 September 2017 at 02:20

    Jobbigt läge för Manuwa helt klart. Träningen med “Mauler” och co har gett bra resultat. Innan “No Time” såg han riktigt vass ut.

  • Svara