Jimmie Rivera - Foto: Mazdak Cavian/MMAnytt

Jimmie Rivera utmanar Cody Garbrandt – vinnaren närmar sig titeln

Jimmie Rivera vill bli UFC-mästare och vill möta Cody Garbrandt för att påskynda processen.

Jimmie Rivera har inte förlorat i sin proffskarriär sedan 2008 och har vunnit hela 20 matcher i rad, var av fem raka i UFC. Efter att både Dominick Cruz och sedan John Lineker blev skadade, stod Rivera utan motstånd på UFC 219: Cyborg vs. Holm i slutet av förra året.

Nu ställer han in siktet på nästa motståndare – som han hoppas tar honom närmare en titelmatch. Cody Garbrandt förlorade sin titel till T.J. Dillashaw UFC 217: Bisping vs. St-Pierre i november och Rivera ser honom som en genväg till titeln.

Cody Garbrandt – Foto: MMAnytt.se

Mästaren TJ Dillashaw vill möta Demetrious Johnson

Då mästaren TJ Dillshaw försöker få till en champion vs. champion-match mot flugviktsmästaren Demetrious Johnson, lämnar det bantamviktsdivisionen i en något märklig sits.

Forne mästaren Dominick Cruz är fortfarande skadad efter att ha brutit högerarmen vilket lämnar Rivera och Garbrandt som det självklara valet för en matchning där en vinst kan leda till en titelchans.

I skrivande stund är inget klart men Garbrandt är tillbaks i gymmet och väntar på Sean Shelby på matchning.

Kategorier
Jimmie RiveraSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...