Jiri Procházka knockar Dominick Reyes med BRUTAL armbåge

✔ Jiri lämnar Reyes medvetslös - avancerar till TOLV raka vinster!

Jiri Procházka tog hem ytterligare en spektakulär vinst under helgens UFC Vegas 25. Han mötte topprankade Dominick Reyes och de båda lätt tungviktarna bjöd på ett blodigt krig från start.

Trots att det var Procházka som hela tiden pressade på så lyckades ändå Reyes hitta sina utrymmen och kontrade. Det såg dock ut att vara stor skillnad i styrka och haka. Procházka fick Reyes att blöda tidigt och tog hem första ronden efter att ha landat både mer och hårdare slag.

Den andra ronden kom att utspela sig på liknande sätt: Procházka gick hela tiden framåt medan Reyes försökte kontra. I slutet av andra ronden hade dock slagen ackumulerats och när Procházka hade Reyes mot buren attackerade han med två armbågar.

Den första missade men gav Procházka chansen att snurra runt och attackera med ytterligare en. Den landade klockrent på hakan och skickade en medvetslös Reyes till mattan.HETAST JUST NU


Vad står näst för Jiri Procházka?

UFC-chefen Dana White hade inför UFC Vegas 25 sagt att vinnaren av huvudmatchen kommer att få nästa titelchans. Lätt tungviktsmästaren Jan Blachowicz är dock redan inbokad för att möta Glover Teixeira under UFC 266 den 4 september.

Det betyder att Jiri Procházka kommer att få vänta ett bra tag innan han får chansen att lägga händerna på bältet. Han är sedan tidigare lätt tungviktsmästare i Rizin och har nu tolv raka vinster, elva via TKO/KO!

Reyes har nu tre raka förluster mot Jon Jones, Blachowicz och Procházka. Alla hans förluster har kommit på under ett och ett halv år och efter att han inledde sin karriär med tolv raka vinster. Med största sannolikhet kommer vi få se Reyes ta en paus från sporten innan han gör en eventuell comeback till buren.

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Dominick ReyesJiri ProcházkaSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...