Joakim Lamotte om hatet inför matchen: “Folk hoppas jag ska bli sönderslagen”

✔ Lamottes självförtroende är på topp: "Kör över min motståndare"

Den 19:e november kommer journalisten Joakim Lamotte att dela ring med YouTube-profilen Victor de Almeida och reaktionerna efter nyheten har varit minst sagt varit starka!

Den uppmärksammade thaiboxningsmatchen är del av Bulldog Fight Night 9 i Göteborg, som även bjuder på en brottningsmatch mellan UFC-stjärnorna Khamzat Chimaev och Jack Hermansson

När matchen mellan Lamotte och Almeida utannonserades var det många som gjorde sig hörda i kommentarsfältet. Att Lamotte är en man som väcker starka känslor är det ingen tvekan om. I en exklusiv intervju med MMAnytt sade Lamotte att han tänkte bjuda på en show och att han siktar på att avsluta de Almeida tidigt.

Lamotte pratade också med MMAnytt om näthatet och sina många kritiker. Det var också något han adresserade i sitt senaste inlägg på Instagram.

— När det blev offentligt att jag skall gå match på en av Sveriges största kampsportsgalor fylldes min inkorg med meddelanden från folk som hoppas att jag ska bli sönderslagen, skrev Lamotte. Till alla som tror att jag kommer förlora matchen har jag ett meddelande: Ni kan ta era åsikter och stoppa upp på ett ställe där solen inte skiner. Dessutom tror jag inte att ni själva skulle våga göra det jag gör.

— Just nu ligger jag i hårdträning och känner mig grymt stark, fortsatte han. Kroppen svarar bra på träningen och när jag blundar ser jag framför mig hur jag går in och kör över min motståndare. Att gå upp på den här kampsportsgalan i Göteborg kommer bli en av mina största utmaningar men just nu känns det som att inget kan stoppa mig.


HETAST JUST NU


Joakim Lamotte vill se sina anhängare på plats!

Trots att det är många som vill se Lamotte förlora så får han samtidigt starkt stöd från sina följare. Flera tar till kommentarsfältet för att backa Lamotte och att tycker det är starkt att han väljer att ta en såpass uppmärksammad match.

En användare kallar Lamotte för “Sveriges tuffaste reporter” medan flera delar med sig av motiverande meddelanden till journalisten. Galan håller redan på att bli slutsåld och Lamotte vädjar till sina följare att dyka upp den nittonde november för att heja fram honom.

 — Jag vet att många som kommer dit vill se mig få stryk, därför vore det grymt om ni som gillar mitt arbete åker till galan och hejar, om ni vill och har möjlighet.

 

 

Tänker du kolla på Bulldog-galan?

 


USA:s nya covid-regler kan komma att påverka många internationella UFC-fighters!


Speltips inför UFC Vegas 40: Caceres vs Woo Choi

I helgen körs UFC Vegas 40 och i en av matcherna på huvudkortet får vi se Alex Caceres ta sig an den koreanska talangen Seung Woo Choi. Båda fighters har en imponerande vinstsvit men i helgen kommer en av dem att behöva börja om på nytt.

Choi öppnar upp rejäl favorit men Caceres har visat sig farlig, speciellt mot fighters som saknar hans erfarenhet i buren. Placera ett bett i helgen med hjälp av MMAnytts samarbetspartners Betsafe och Bethard!

Oddsen inför matchen ligger just nu på:

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som bor i Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...