Joanna är upprörd: “Jag klappade inte” – Får inte medhåll från fansen

Den före detta mästarinnan Joanna Jedrzejczyk blev av med sitt bälte under UFC 217 men hävdar att hon åtminstone inte klappade.

När Joanna Jedrzejczyk klev in i buren under helgens UFC 217 hade hon siktet inställt på sitt sjätte framgångsrika titelförsvar, en bedrift som endast rekordhållaren Ronda Rousey klarat av i kvinnornas divisioner. I en av kvällens största överraskningar så lyckades dock hennes motståndare Rose Namajunas knocka den polska mästarinnan redan i första ronden.

För dem som följde galan live så såg det sannerligen ut som att Jedrzejczyk klappade på mattan efter att ha mottagit ett antal hårda slag och det var något som även kommunicerades av kommentatorerna Joe Rogan, Daniel Cormier och Jon Anik.

Själv säger dock den före detta mästarinnan att detta helt enkelt är felaktigt:

“Who said that? Who said that? I didn’t tap,” hävdade den före detta mästarinnanJedrzejczyk. “I heard this like two times but c’mon I didn’t tap. Someone said that I tapped, I never tapped. Are you kidding me? It was probably I was trying to stand up.”

Får inte medhåll från fansen

Det krävs inte någon längre utredning för att fastställa att den större skaran av fans inte håller med Jedrzejczyk och istället tycker att hon tydligt klappar mattan:

Första professionella förlusten

Fram till UFC 217 hade Jedrzejczyk fjorton raka vinster över namn som Jessica Andrade, Claudia Gadelha och Carla Esparza.

Hon var obesegrad i sin professionella karriär som startade i maj 2012 men hon ser positivt på framtiden och säger att hon kommer att komma tillbaka starkare. När hon väl gör sin comeback siktar Jedrzejczyk på en returmatch mot “Thug” Rose.

 

Vad tycker du, klappade Joanna?

 

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Joanna JedrzejczykSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
En kommentar
 • jense
  7 November 2017 at 07:10

  Ni borde ha någon typ av krav på goda grundkunskaper i svenska innan man får lov att skriva Kommentarer på Facebook. Hälst. 😂

 • Svara

  UFC ODDS
  UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
  Rob Font vs José Aldo1.652.30
  Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
  Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
  Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
  Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
  18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...