Rose Namajunas gör det – Avslutar Joanna och blir ny stråviktsmästarinna!

Rose Namajunas gör det som många trodde skulle vara omöjligt - Hon avslutar Joanna Jedrzejczyk och blir stråviktsklassens nya mästarinna.

Det var inte många som gav Rose Namajunas en stor chans att vinna då hon steg in i buren för att ta sig an en av UFCs mest dominerande mästarinnor i Joanna Jedrzejczyk. “Thug” Rose visade dock tidigt att hon fortsätter att utvecklas i en rasande fart och hon träffade tidigt Jedrzejczyk och sände henne till mattan.

Tre minuter in i första ronden lyckades hon på nytt att få ned Jedrzejczyk på mattan och regnade ned slag tills mästarinnan gav upp genom att klappa.

Namajunas har nu två raka segrar och är divisionens nya mästarinna. Jedrzejczyk fick i sin tur en vinstsvit på fjorton raka bruten och led karriärens första förlust.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste NyttUFC 217

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara