Joanna Jedrzejczyk visar upp blåslagna ansiktet – efter galna kriget

✔ Polskans panna svullnade upp rejält under matchen ✔ En av de bästa titelfighterna genom tiderna

Förra helgen levererade mästaren Weili Zhang och utmanaren Joanna Jedrzejczyk en av de bästa titelmatcherna någonsin under UFC 248. De två stråviktarna krigade stående i fem ronder och det slutade i en domslutsvinst för Zhang. Under matchen svullnade Jedrzejczyks panna upp rejält och de två fördes till sjukhus efter matchen.

Trots det våldsamma kriget kom de båda undan utan större skador. Sedan dess har Jedrzejczyk varit aktiv på sociala medier – men det var först under fredagen som hon delade en bild som visade hennes ansikte.

View this post on Instagram

So happy to have my family with me❤️ Love ya sis @ostrowska_kasia 💕 Miss ya Ewa🏡 So you know🙋🏻‍♀️ I have the best sisters in the world👯‍♀️ They are always on my side🙏🏼 What about your siblings Guys?🙋🏻‍♀️ 👸🏻 #jedrzejczykfamily #familyfirst #sister #sisters #twins #twinsister #twinsisters #beverlyhills #polishgirls

A post shared by Joanna Jedrzejczyk (@joannajedrzejczyk) on

Den före detta mästaren planerar att flyga tillbaka till Polen för en mindre plastikoperation på örat. Efter det är planen att ta ett lite längre break och umgås med familjen. Hon tänker ta den lediga tiden att fundera på vad som står näst på tur i karriären.

Matchen mot Zhang har även prisats av UFC-presidenten Dana White, som enligt MMAFighting menar att matchen utan tvekan förtjänar en plats i UFC Hall of Fame.

Mer om Weili Zhang vs. Joanna Jedrzejczyk på MMAnytt

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...