Jobbigt pinsamt: Ronda Rousey pratar om MMA och Floyd Mayweather

✅Har fortfarande svårt att prata om MMA-karriären ✅Skjuter ned Mayweathers prat om MMA-debut

UFCs före detta bantamviktsmästarinna Ronda Rousey har fortfarande svårt att prata om sin MMA-karriär som slutade med två raka förluster mot Holly Holm och den regerande mästarinnan Amanda Nunes. Rousey har nu tagit steget till WWE där hon verkar trivas mycket bättre men det förändrar inte det faktum att hon inte är särskilt sugen på att prata om MMA, något som blev uppenbart då hon intervjuades av ESPN igår.


Floyd Mayweather: “Jag vet att jag är det största namnet inom MMA”


Ronda Rousey om Floyd Mayweathers MMA-debut

Förutom den pinsamma stunden som Rousey delade med intervjuaren så pratade “Rowdy” också om den senaste tidens stora snackis: boxningslegenden Floyd Mayweathers eventuella MMA-debut.

Senaste igår kunde MMAnytt rapportera att boxaren har påbörjat sin träning och siktar på MMA-debut i slutet av året. Även om inget är klart så sade “Money” Mayweather att det finns en 50 % chans att han stiger in i buren och inför matchen kan han komma att ta hjälp av den regerande welterviktsmästaren Tyron Woodley.

Trots all hype kring Mayweathers MMA-debut så tror inte Rousey en sekund på att han verkligen kommer att stiga in i buren då han vet att han kommer att besegras, oavsett vem han möter:

“That’ll never happen. That will never happen. It’s all talk,” sade Rousey om Mayweathers MMA-debut.

Det är inte första gången som Rousey och Mayweather ifrågasatt och kritiserat varandra.

UFCs president Dana White eldade på konflikten när han sade att Rousey med enkelhet skulle kunna besegra Mayweather i oktagonen med henne och “Rowdy” har också öppet kritiserat boxarens tidigare hustrumisshandelsdomar.

“Jag tror inte han skulle göra bra ifrån sig”

Även om Mayweather själv erkänt att han har mycket att lära så säger Rousey att det kvittar om han tränar sex månader eller sex år, han skulle fortfarande förlora en MMA-match och därför tror den före detta UFC-mästarinnan att debuten aldrig kommer att bli av:

“Different strokes for different folks,” sade Rousey om Mayweather. “But I don’t think he’d do well in MMA at all.”

Kategorier
Ronda RouseySenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]