Joe Rogan backar – efter utspelet om McGregor-skandalen

✅ VIDEO ✅ Skrattade åt misshandeln ✅ Nu backar populäre UFC-profilen

Tidigare under månaden dök en video upp som visar hur Conor McGregor slår till en äldre man på en bar i Dublin. Händelsen ska ha inträffat för månader sedan, och McGregor har sedermera gått ut och bett om ursäkt för det fula tilltaget.

Läs mer: Blev slagen av McGregor – nu talar han ut: “Kan ta stryk”

Upptåget har fördömts av de allra flesta inom MMA-världen, men när UFC-kommentatorn Joe Rogan kommenterade videon under ett nyligt avsnitt av sin podcast hade han en lättsammare syn på det hela.

– Han har hundra miljoner på banken men vill fortfarande slåss. Han slår fortfarande folk ute på barer, skrattade Rogan. Han är Conor McGregor. Han lever som man ska göra om man är Conor McGregor. Bara han inte hamnar i fängelse, fortsatte UFC-profilen.

Backar: “Slog honom”

Rogan valde dock att backa för sitt tidigare utspel i ett senare avsnitt av sin podcast. Där erkänner han att han tidigare hade missbedömt situationen, och att han valt fel ord vid tillfället.

– Det var inte bra att han slog till den där killen vid baren. Jag såg på klippet igen, och senast jag pratade om det trodde jag att han bara snuddade honom, men det ser nästan ut som ett slag. Han slog honom. Jag sade fel. Jag trodde att han bara snuddade honom i ansiktet, eftersom jag såg det på en oklar bild på min telefon. Sen insåg jag att jag hade fel när jag såg klippet på datorn, säger Rogan i det senare avsnittet.

 

Vad säger ni om Rogans uttalanden? Kommentera nedan!

 

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara