Joe Rogan: “Donald Trump totalt utbuad på UFC 244”

✅ "18 000 fans buade ut presidenten"

Årets MMA-händelse lockade till storpublik i Madison Square Garden. Under UFC 244 gästade ingen mindre än USA:s sittande president Donald Trump arenan.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Det är den första sittande presidenten någonsin som besökt en UFC-gala. Under galan visades dock inte den polariserande presidenten speciellt mycket – och enligt amerikansk media råder det delade meningar om vilket mottagande han fick.


Relaterat


Nu ger UFC-profilen Joe Rogan sin version av presidentens mottagande. Detta under en podcast med komikern och nära vännen Greg Fitzsimmons.

– Dom buade skiten ur honom. Jag tog av mig hörlurarna och lyssnade. 18 000 personer buade samtidigt, sade Rogan.

– Det var säkert några som applåderade men om man skulle satsa pengar på om de flesta buade eller applåderade? Det var definitivt fler som buade!

Galan slutade i ett antiklimax när läkaren bröt matchen mellan Jorge Masvidal och Nate Diaz på grund av ett sår över ögat på den senare.

Diaz och Masvidal ville sedan båda två gå ett returmöte. Sedan dess har Masvidal uttryckt intresse att hoppa in på UFC 245 – medan Diaz har sagt tack och adjö till MMA.

Om Diaz uttalande är en förhandlingstaktik eller inte är svårt att veta. Senaste gången han gjorde ett liknande uttalande var efter returen mot Conor McGregor och var då borta i tre år.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara

Redaktionstipset – BELLATOR

Sept. 23: BELLATOR

BELLATORODDSSPELBOLAG
Melvin Manhoef6.75
Karl Albrektson via KO2.00
Benson Henderson1.52
Mads Burnell1.24
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. [comeontracker]
Omröstning

Vem vill du se Khamzat Chimaev möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...