Joe Rogan: “Donald Trump totalt utbuad på UFC 244”

✅ "18 000 fans buade ut presidenten"

Årets MMA-händelse lockade till storpublik i Madison Square Garden. Under UFC 244 gästade ingen mindre än USA:s sittande president Donald Trump arenan.

Det är den första sittande presidenten någonsin som besökt en UFC-gala. Under galan visades dock inte den polariserande presidenten speciellt mycket – och enligt amerikansk media råder det delade meningar om vilket mottagande han fick.


Relaterat


Nu ger UFC-profilen Joe Rogan sin version av presidentens mottagande. Detta under en podcast med komikern och nära vännen Greg Fitzsimmons.

– Dom buade skiten ur honom. Jag tog av mig hörlurarna och lyssnade. 18 000 personer buade samtidigt, sade Rogan.

– Det var säkert några som applåderade men om man skulle satsa pengar på om de flesta buade eller applåderade? Det var definitivt fler som buade!

Galan slutade i ett antiklimax när läkaren bröt matchen mellan Jorge Masvidal och Nate Diaz på grund av ett sår över ögat på den senare.

Diaz och Masvidal ville sedan båda två gå ett returmöte. Sedan dess har Masvidal uttryckt intresse att hoppa in på UFC 245 – medan Diaz har sagt tack och adjö till MMA.

Om Diaz uttalande är en förhandlingstaktik eller inte är svårt att veta. Senaste gången han gjorde ett liknande uttalande var efter returen mot Conor McGregor och var då borta i tre år.

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...