Joe Rogan kritiserad för sina “väldigt märkliga” kommentarer om UFC-mästaren!

✔ Veterankommentatorn får än en gång kritik för sina insatser! ✔ "Joe Rogan pissade fullständigt över Deiveson Figueiredo"

UFC-kommentatorn Joe Rogan var på plats under helgens UFC 277 där två titlar stod på spel. I huvudmatchen försvarade Julianna Pena sin titel mot Amanda Nunes medan den delade huvudmatchen bjöd på en kamp om interimtiteln i flugvikt.

Nunes kom slutligen att ta tillbaka sitt bantamviktsbälte och är därmed tillbaka som dubbelmästare då hon även är UFC:s fjäderviktsmästare. Brandon Moreno kom i sin tur att utnämnas till ny interimmästare i flugvikt efter att han avslutat Kai Kara-France med en dundrande spark i tredje ronden. Under Moreno vs Kara-France 2 så kom Rogan att höja på några ögonbryn med sina uttalanden om flugviktsmästaren Deiveson Figueiredo som var på plats i Texas.

Enligt Rogan så stod det riktiga flugviktsbältet på spel när Moreno och Kara-France rök ihop då han påstod att Figueiredo inte skulle försvara sitt bälte.

– [Moreno vs Kara-France] är den riktiga titelmatchen, sade Joe Rogan under livesändningen. Jag tror inte att vi någonsin kommer att se [Deiveson Figueiredo] nere i flugvikt igen… Det finns ett riktigt bra argument för att Moreno vann den sista matchen också. Så detta här är, enligt mig, en titelmatch om världsmästartiteln.

Detta är ett märkligt uttalanden med tanke på att Figueiredo vann titeln genom att besegra Moreno i januari. En fjärde match var inplanerad men kom att skjutas upp när Figueiredo skadade sig. Efter Morenos vinst kom han dessutom att komma in i buren och accepterade en fjärde match mot den nykrönta interimmästaren. Flera personer reagerade på Rogans uttalanden och kritiserade veterankommentatorn.

– Joe Rogan pissade fullständigt över Deiveson Figueiredo under livesändningen på UFC 277, skrev MMA-journalisten Shaheen Al-Shatti. [Rogan] insinuerade i stort sett att Figueiredo inte är den rättmätiga UFC-mästaren i flugvikt. Det var väldigt märkligt.

Al-Shatti var långt ifrån den enda som hade åsikter om Rogan.

– Extremt konstigt och oprofessionellt, svarade Zoheb i kommentarsfältet. Jag har inte gillat Rogans insatser som kommentator på väldigt länge.

Rogan är en av MMA-världens mest välkända ansikten då han jobbat med UFC sedan början av 1997. Han driver även den mycket populära och framgångsrika podcasten The Joe Rogan Experience. Den senaste tiden har Rogan kommit att tona ned sitt samarbete med UFC och kommenterar nuförtiden endast PPV-galorna. Rogan har kommit att bli allt mer kritiserad av fansen då många tycker att han inte längre håller måttet som UFC-kommentator.

 

Vad tycker du om Joe Rogan som kommentator?

 


HETAST JUST NU

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Joe RoganSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC ON ESPN 41

Marlon Vera vs Dominick Cruz


1.45 - 2.80


14 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC ON ESPN 4112
Marlon Vera vs Dominick Cruz1.452.80
Angela Hill vs Lupita Godinez3.001.40
Nate Landwehr vs David Onama2.801.40
Devin Clark vs Azamat Murzakanov2.501.57
Cynthia Calvillo vs Nina Nunes1.622.30
Gerald Meerschaert vs Bruno Silva3.401.33
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...