Joe Rogan om Conor McGregors nya fysik: “Missvisande”

✔ "USADA kommer att besöka honom väldigt snart"

Podcastern och UFC-kommentatorn Joe Rogan är en bland flera som chockerats av superstjärnan Conor McGregors otroliga förändring i fysik sedan benbrottet på UFC 264.

“The Notorious” McGregor verkar ha spenderat lite extra tid på styrketräningen sedan det svåra nederlaget mot Dustin “The Diamond” Poirier i juli. Några veckor tillbaka delade han bilder av resultatet av träningen på social media, vilket resulterade i en hel del diskussion kring den plötsliga omvandlingen. Irländaren påstår att han numera är “190 lbs av granit” – cirka 86 kg.

I ett nytt avsnitt av Rogans podcast, The Joe Rogan Experience, delade podcastern sin åsikt om bilderna, och skämtade om att antidopningsorganisationen USADA alldeles strax kommer att besöka “The Notorious”.

– Det är honom nu, han är supermuskulös, sade Rogan om bilderna. USADA kommer att besöka honom väldigt snart. Det är en konstig bild, helt ärligt. Jag menar, han ser definitivt muskulös ut, men det ser ut som att han är i mitten av ett träningspass. Om du ser en killes kropp i mitten av träningen så är det lite missvisande.

– Han är fortfarande muskulös. Han ser fortfarande fantastisk ut. Men när du lyfter vikter, precis som bodybuilders innan Mr. Olympia, så (blir man pumpad)… Han ser dock bra ut.


HETAST JUST NU


Trots den högre vikten vill Conor McGregor åt lättviktsmästaren!

Ifall McGregor väger 190 lbs, som han påstår i sitt inlägg, är det en lång väg ner till 155 lbs (ca 70 kg) för lättviktsklassen. Trots det har han satt sitt sikte på ingen annan än lättviktsmästaren själv, Charles “do Bronx” Oliveira.

Mästaren besegrade nyligen McGregors bittra rival Poirier via submission i tredje ronden, för sitt första titelförsvar. McGregor har tidigare sagt att han vill gå före alla giltiga utmanare för att själv få titelchans – en idé som även UFC-chefen verkar vara öppen för, under rätt förutsättningar.

Att McGregor skulle få specialbehandling är inte omöjligt, med tanke på de siffror som fightern drar in för UFC-galor. Huruvida McGregor får en titelmatch återstår att se, men McGregor själv vill se en comeback i mitten av 2022!

 

Tror du att McGregors nya fysik kan leda till problem med vikten inför en lättviktsmatch?

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Conor McGregorJoe RoganJoe Rogan ExperienceSenaste Nytt

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...