Rogan om superfight för Khamzat: “Diaz reder ut ifall han är en toppfighter”

✔ Blir det en titeleliminator mot Nate Diaz för Khamzat?

Podcastern, kommentatorn och komikern Joe Rogan har nyligen delat sin åsikt om en ryktad match mellan två av de största welterviktarna i UFC just nu, nämligen stjärnskottet Khamzat Chimaev och superstjärnan Nate Diaz.

Efter sin dominanta vinst över Li Jingliang lyckades Khamzat ta klivet in till viktklassens toppskikt, och är nu rankad som nummer 10. Med den nya ranken har han ett flertal potentiella matcher att välja bland. Ett namn som Khamzat verkat särskilt intresserad av är just Nate.

Nate har å andra sidan precis förlorat mot topprankade Leon Edwards. Efter fyra och en halv dominanta ronder för Edwards lyckades Nate skada honom i den femte ronden. Men istället för att försöka avsluta matchen bestämde sig Nate för att peka på sin motståndare – i klassisk Diaz-stil!


HETAST JUST NU


Rogan om UFC:s superstjärna: “Om varje match gick 100 ronder skulle Nate aldrig förlora”

Det här är vad Rogan hade att säga om en eventuell match mellan Nate och Khamzat:

– Jag vill se [Khamzat] mot en toppfighter, sade Rogan i sin podcast. Nate Diaz kommer reda ut ifall du verkligen är (en toppfighter). Som med Leon [Edwards]. Nate förlorade matchen tills den femte ronden och skadade Leon, försatte honom i en svår situation…

– Nate är ett monster, fortsatte Rogan. Han är en sådan fucking krigare. Det jag gillar är att (se) Nate få betalt. Nate ska få bra betalt för matchen med (Khamzat) och (det ska vara) en huvudmatch någonstans. Med Khamzat och Nate för en titeleliminator. Jag tror att om varje match gick 100 ronder så skulle Nate aldrig förlora.

Vem vill du se stjärnskottet Khamzat ta sig an härnäst?

 


Missa inte: Bulldog Fight Night 9: Khamzat vs Hermansson – Matchkort, tider & Stream


Speltips inför helgens UFC-gala!

I helgen är det dags igen då UFC Vegas 43 går av stapeln och bjuder på några spännande matcher från sportens elit. I huvudmatchen ser vi den före detta mästarinnan Miesha Tate ta sig an Ketlen Vieira, medan Michael Chiesa möter Sean Brady i den delade huvudmatchen.

Obesegrade Brady kommer få ett stort test i form av Chiesa, men efter fjorton raka vinster och flera imponerande insatser tror även MMAnytts samarbetspartner Betsafe att Brady är redo!

Trots att Chiesa är en erfaren veteran så öppnar Brady upp som klar favorit. Kommer han att kunna göra detsamma som Vicente Luque och ta sig an Chiesa på mattan? Sätt en guldkant på helgens UFC Vegas 43 genom att sätta en slant på din favorit! 

Oddsen inför matchen ser just nu ut som följande:

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Khamzat ChimaevNate DiazSenaste Nytt

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...