Joe Rogan avslöjar vad som skulle få honom att lämna UFC: “Står i mitt kontrakt”

✔ Podcaststjärnan har arbetat för UFC i drygt 25 år – men lämnar rollen som kommentator om detta sker!

Enligt Joe Rogan kommer han inte att fortsätta i UFC ifall chefen Dana White lämnar organisationen.

Champions League

Inter vs Barcelona
Odds 4.15 - 1.80
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

UFC har kommit en lång väg sedan Rogan först började arbeta för organisationen 1997. Idag växer MMA som sport så att det knakar och UFC har lyckats bli världens största MMA-organisation med nästan 700 fighters från världens alla hörn. White och Rogan har hållit ihop i drygt 25 år och UFC-chefen har bara gott att säga om kommentatorn och podcaststjärnan.

— Vi har ett fantastiskt förhållande, sade White i en tidigare intervju. UFC har självklart exploderat och vuxit och det har även han gjort sen vi började tillsammans. Men vi har ett så bra förhållande som det går att ha. Han gör sin grej och gör det fantastiskt. Jag tycker att han är den bästa (kommentatorn) genom tiderna.

— Självklart kan man även titta på andra delar av hans liv, som podcasting och komedi… Men jag snackar om det han gör för oss. Jag tycker att han är den bästa någonsin. Det går att argumentera för att han är bäst på de andra grejerna också!

Sedan UFC:s tidigare dagar har Rogan lyckats bli en av världens mest inflytelserika podcasters och dessutom medverkat i flera TV-serier, bland annat realityserien Fear Factor, men det var just förkärleken för MMA och kampsport som fick fart på hans karriärer inom komedi och podcasting. Trots att Rogan nu är otroligt framgångsrik på annat håll har han valt att fortsätta kommentera UFC-galor, men idag håller han sig vanligtvis till storgalorna i USA.

Enligt Rogan är det mer än bara deras vänskap och kärleken till sporten som hållit ihop honom och White genom åren. I ett nytt avsnitt av The Joe Rogan Experience öppnade Rogan upp om sitt kontrakt med UFC och avslöjade ett viktigt villkor gällande UFC-chefen.

— Ja om Dana går så gör jag också det, sade Rogan på sin podcast. Det står i mitt kontrakt.

– Det han gör är väldigt annorlunda.

När White väl kliver ifrån sin position som UFC-chef kan det alltså eventuellt innebära att sporten går miste om två av dess största profiler på en och samma dag!

Vad tycker du om Joe Rogan som kommentator?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

HETAST JUST NU


 

Inter vs Barcelona

 

4.15 – 1.80

 

3 Oktober | 21:00 | Champions League


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Joe RoganJoe Rogan ExperienceSenaste Nytt

Svara