Joe Rogan tar Jake Paul och Logan Paul till försvar: “De är tuffa killar”

✔ Joe Rogan är imponerad: "Han är en äkta atlet"

Bröderna Logan Paul och Jake Paul har minst sagt rört upp känslor i MMA-världen men får åtminstone lovord från UFC-kommentatorn Joe Rogan.

I ett avsnitt av sin populära podcast Joe Rogan Experience (JRE) så diskuterade Rogan de två YouTube-bröderna och deras senaste upptåg. Bröderna Paul gjorde sig ett namn på plattformar som Vine och YouTube men har under den senaste tiden siktat in sig på kampsportsvärlden.

Trots att det är främst MMA-fighters som Logan Paul och Jake Paul har utmanat så är det inom boxning som bröderna gjort sig något av en karriär. Logan är inbokad för att ta sig an Floyd “Money” Mayweather Jr. i början av 2021 medan Jake Paul nyligen släppte en viral video där han utmanade Conor McGregor på ett minst sagt hånfullt sätt.

Ex-mästaren Michael Bisping verkar nu också ha fått ett erbjudande från Jake Paul – som han accepterat!


Relaterat


Joe Rogan prisar bröderna Paul

Trots att kritiken mot bröderna varit hård så får de ändå lovord från Rogan. Veterankommentatorn pekar bland annat på Logans bakgrund som brottare. Han är dock också imponerad över vad Jake uppvisat i ringen.

 – Dude, han är bra, sade Rogan om Jake. Det är hans bror [Logan] också. Vi kollade en video där [Logan] brottades Paulo Costa. Hans bror är jävligt äkta! Han är en äkta atlet, han brottades i skolan. Man måste ge beröm där det är förtjänat. Jag vet att killarna gillar att trolla. Men Jake och hans brorsa är riktigt tuffa killar.

När Rogan frågade hur han tror att det skulle gå om han delade ring med Jake så var han ännu mer ödmjuk.

 – Han skulle antagligen spöa skiten ur mig, han är en bra boxare. Men om jag var en yngre man och i kickboxning så kanske… Men nu kan jag knappt träna utan att få ont.

 

 

 

Kategorier
Joe RoganJoe Rogan ExperienceSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara