Joe Rogans GALNA förslag – för att rädda Khabib vs. Ferguson

✔ "Flyg in alla med helikopter"

Det är många som väntar spänt på att UFC och Dana White ska meddela var supergalan UFC 249: Khabib vs. Ferguson kommer att arrangeras. Galan var tidigare planerad till Brooklyn, New York, men i det rådande pandemiklimatet har New York-kommissionen satt stopp för de planerna.

Tidigare i veckan berättade White att han har ett par platser i åtanke, både i USA och internationellt. Planerna var så gott som spikade, eller 99% klara som UFC-bossen uttryckte det.

I skrivande stund är inget klart, vilket gör att flera har börjat spekulera i var galan kan ta vid. Under veckan gick även kommentatorn Joe Rogan ut och berättade att han inte under några omständigheter tänker ta risken att kommentera supermatchen mellan Khabib Nurmagomedov och Tony Ferguson.


LÄS MER: Avslöjar: “Så ska UFC 249 bli den bästa galan någonsin”

LÄS OCKSÅ: Khabibs krisdrag – inför supermatchen


I en podcast med vännen och komikern Tom Segura kom Rogan med det galna förslaget, som i dessa tider ändå får räknas som en möjlighet.

“Jag sa till Dana [White] att de borde anordna UFC 249 på ett hangarfartyg. Anordna galan på internationellt vatten. Flyg in alla med helikopter.

Det behöver inte ens vara många människor på plats, bara alla fighters. Jag vet inte ens om de kommer ha ett underkort för galan,” sade Rogan.

Sedan Corona-virusets utbrott har flera memes skapats under hashtaggen #fightboat. Kan Rogan ha blivit inspirerad av dessa tro?

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...