Sprickan: Joe Rogan vägrar ställa upp på UFC-event

✔ "Kommer inte göra det"

Enligt UFC-bossen Dana White kommer UFC 249 och superfighten Khabib Nurmagomedov vs. Tony Ferguson bli av den 18 april – trots det globala utbrottet av coronavirus. Men förvänta dig inte att få höra den folkkäre expertkommentatorn Joe Rogan i sändningen.

I sin podcast säger Rogan att han är osäker på om titelfighten ens kommer gå av stapeln som planerat. I skrivande stund har galan nämligen ingen bekräftad arena.

– UFC pratar om att arrangera en fight den 18 april. Jag vet inte hur det ska gå till, säger Rogan i ett nyligt avsnitt av Joe Rogan Experience och fortsätter:

– Jag vet inte hur de ska kunna göra det i USA. De pratar om att göra det på ett ställe med färre en tio personer på plats.


RELATERAT: Avslöjar: Khabib vs. Ferguson kan flyttas till Kongo


Joe Rogan: “Antar att någon kommer att kommentera”

Rogan brukar kommentera sändningarna på samtliga pay-per-view-galor i USA. Men oavsett om det efterlängtade eventet äger rum på amerikansk mark den 18 april, så bekräftar UFC-ikonen att han inte längre har för avsikt att medverka.

– Jag antar att någon kommer att kommentera galan – men jag kommer inte göra det, slår han fast.

Det återstår att se var, när och hur UFC 249: Khabib vs. Ferguson utspelar sig.


LÄS MER: “Rejäl knockout – han har hjärnskador”

LÄS OCKSÅ: Här visar Joe Rogan upp monsterfysik – en månad efter nya dieten


Joe Rogan UFC Dana White vagrar MMA

Från vänster: UFC-experten Joe Rogan och UFC-presidenten Dana White. Foton: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports samt Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports.

Kategorier
Joe RoganSenaste NyttUFC 249

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara