Joe Rogans podcast pausas – efter positivt coronatest

✔ Beskedet: ”Håller mig borta från alla”

Podcast-kungen och UFC-kommentatorn Joe Rogan kommer att ta en paus från sin podcast Joe Rogan Experience (JRE) efter att hans hjälpreda testat positivt för Covid 19.

Rogan tog till sociala medier för att informera att Jamie Vernon, mer känd som Young Jamie, nyligen testat positivt.

 – Alla podcasts avbryts denna vecka då Young Jamie testat positivt för COVID-19. Jag testade negativt och resten av personalen testade negativt, men vi stänger ned allt tills vi får klartecken från vår läkare.

– Jag var inte i stan förra veckan och alla program som sändes hade spelats in tidigare, så jag har inte haft någon kontakt med Jamie under de senaste nio dagarna förutom litegrann idag. Men jag håller mig borta från alla och testas varje dag tills jag vet att allt står rätt till. Jag kommer att hålla er informerade om när showen återupptas.


Relaterat


Joe Rogan Experience flyttade nyligen till Spotify

Rogan och hans populära podcast flyttade nyligen över till streamingjätten Spotify för en rekordsumma. Sedan dess har det dock rapporterats att problem redan uppstått med anställda.

Enligt uppgifter så ska flera anställda hota med strejk på grund av innehållet. Rogan kommenterade nyligen situationen och sade att han åtminstone inte hört något från Spotify själva.

 – De har bokstavligen inte sagt någonting till mig om det, sa Rogan om uppgifterna att vissa Spotify-anställda planerar att bland annat strejka. Noll. Det har aldrig kommit upp.

Rogan misstänker att de anställda varit missnöjda med avsnittet med Abigail Shrier som pratade om sin bok som vissa anser vara transfobisk.

  – Jag vet inte vad Spotify haft för samtal med dessa anställda. Men om dessa anställda lyssnar så skulle jag med eftertryck vilja säga att jag inte på något sätt är anti-transsexuell… Jag är 100 procent för att människor ska kunna göra vad de vill, så länge det inte skadar andra människor. “

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Joe Rogan ExperienceSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...