Joe Rogans podcast pausas – efter positivt coronatest

✔ Beskedet: ”Håller mig borta från alla”

Podcast-kungen och UFC-kommentatorn Joe Rogan kommer att ta en paus från sin podcast Joe Rogan Experience (JRE) efter att hans hjälpreda testat positivt för Covid 19.

Rogan tog till sociala medier för att informera att Jamie Vernon, mer känd som Young Jamie, nyligen testat positivt.

 – Alla podcasts avbryts denna vecka då Young Jamie testat positivt för COVID-19. Jag testade negativt och resten av personalen testade negativt, men vi stänger ned allt tills vi får klartecken från vår läkare.

– Jag var inte i stan förra veckan och alla program som sändes hade spelats in tidigare, så jag har inte haft någon kontakt med Jamie under de senaste nio dagarna förutom litegrann idag. Men jag håller mig borta från alla och testas varje dag tills jag vet att allt står rätt till. Jag kommer att hålla er informerade om när showen återupptas.


Relaterat


Joe Rogan Experience flyttade nyligen till Spotify

Rogan och hans populära podcast flyttade nyligen över till streamingjätten Spotify för en rekordsumma. Sedan dess har det dock rapporterats att problem redan uppstått med anställda.

Enligt uppgifter så ska flera anställda hota med strejk på grund av innehållet. Rogan kommenterade nyligen situationen och sade att han åtminstone inte hört något från Spotify själva.

 – De har bokstavligen inte sagt någonting till mig om det, sa Rogan om uppgifterna att vissa Spotify-anställda planerar att bland annat strejka. Noll. Det har aldrig kommit upp.

Rogan misstänker att de anställda varit missnöjda med avsnittet med Abigail Shrier som pratade om sin bok som vissa anser vara transfobisk.

  – Jag vet inte vad Spotify haft för samtal med dessa anställda. Men om dessa anställda lyssnar så skulle jag med eftertryck vilja säga att jag inte på något sätt är anti-transsexuell… Jag är 100 procent för att människor ska kunna göra vad de vill, så länge det inte skadar andra människor. “

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Joe Rogan ExperienceSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...