Joe Rogans sköna hyllning till Derrick Lewis – efter brutala knocken

✔ "Inte för känsliga tittare"

Tungviktaren Derrick Lewis har kommit att bli en publikfavorit och hyllas nu även av UFC-kommentatorn och podcaststjärnan Joe Rogan.

Det var i helgen som Lewis ställdes mot världstvåan Curtis Blaydes i huvudmatchen under UFC Vegas 19. Inför mötet var Blaydes en stor favorit med fyra raka segrar i ryggen. Utöver det har Blaydes en gedigen brottningsbakgrund som många trodde skulle vara nyckeln till seger mot en striker som Lewis.

I den andra ronden lyckades dock Lewis få in en stenhård uppercut som genast knockade Blaydes. “Razor” Blaydes fick ta emot ytterligare ett par hårda slag på marken innan domaren Herb Dean hann kliva emellan.


HETAST JUST NU


 


Joe Rogan: “Inte för känsliga tittare”

Rogan tog till sociala medier efter att ha sett Lewis prestation och gratulerade tungviktaren.

– Grattis till den store och kraftfulle Derrick Lewis för att ha kommit i delad förstaplats för flest antal knockouts [i UFC] och för att vara den tungviktare med flest knockouts någonsin, skrev Joe Rogan.

– Om du inte har sett hans brutala vinst förra kvällen, så är det inte för känsliga tittare.

Rogans lovord är sanningsenliga. I samband med knockoutsegern över Blaydes hamnade han nämligen på delat förstaplats tillsammans med Vitor Belfort för flest antal knockoutvinster i UFC.

Lewis hade redan slagit rekordet för flest antal knockoutvinster i UFCs tungviktsdivision med sin föregående vinst över Aleksei Oleinik. Nu ligger Lewis inne på en fyra matcher lång vinstsvit och har övertagit Blaydes andraposition i UFCs ranking.

 

Vem borde Derrick Lewis möta härnäst?

 

Kategorier
Derrick LewisJoe RoganSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara