John Dodson - Foto: MMAnytt/@johndodsonmma

Forne titelutmanaren John “The Magician” Dodson i bilolycka

✅ Bantamviktaren påkörd vid ett stoppljus

I januari 2013 fick John “The Magician” Dodson sin livs chans – en bältesmatch mot dåvarande mästaren Demetrious Johnson. Dodsons kombination av explosivitet och snabbhet gjorde att många på förhand såg honom som farlig utmanare för “Mighty Mouse”.

Med facit i hand vet vi att det inte gick vägen. Men Dodson var då en av de som gav Johnson störst problem. Sedan titelmatchen vann Dodson tre raka och fann sig återigen i en titelmatch mot Johnson.

Inte heller denna gång gick det vägen och han förlorade återigen via domslut. En flytt upp till bantamviktsdivisionen var ett drag för att försöka återuppliva karriären – men har inte varit någon framgångssaga. Dodson har förlorat fyra av sex matcher i bantamviktsdivionen.

Under fredagsmorgonen meddelade Dodson att han blivit påkörd av en kvinna som körde mot rött. I skrivande stund är det oklart om bantamviktaren ådrog sig några skador under olyckan.

I ett instagraminlägg ser hans bil ut att ha blivit ordentligt skadad. Ingen ytterligare information finns om kvinnan i fråga har gripits, eller om någon annan fanns i bilen då olyckan inträffade.

Vi hoppas att John Dodson är oskadd och kan återuppta sig MMA-karriär.

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...