John Lineker redo att möta Zabit – UFC säger han är för liten

✅Brasilianaren "Hands of Stone" Lineker är redo att gå upp en viktklass - UFC säger att han är för liten ✅ Kolla in skillnaden på Lineker och Zabit - Borde brasilianaren få chansen?

Efter att nyheterna om att Yair Rodriguez var skadad och skulle missa matchen mot Zabit Magomedsharipov så började flera fighters att rada upp sig för att hoppa in som ersättare. En av dem är #6-rankade bantamviktaren John Lineker som sade sig vara redo att möta Zabit trots att det skulle betyda att han skulle tävla i en högre viktklass.


Uppgifter: Yair Rodriguez skadad – missar matchen mot Zabit på UFC 228


Zabit svarade och sade sig vara villig att möta brasilianaren som går under namnet “Hands of Stone” men enligt honom så ansåg UFC att Lineker var alldeles för liten.

Lineker är 160 cm och har en räckvidd på 170 cm medan Zabit är 185 cm lång och har en räckvidd på 185 cm. Lineker har endast en förlust under de senaste åren och knockade senast Brian Kelleher i maj. Zabit har i sin tur elva raka vinster varav tre är i UFC. Av sina elva vinster är nio via avslut.

Ta del av meningsutbytet mellan Zabit och Lineker här nedan:

 

Vill du se Zabit möta Lineker?

 

Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara